E-bog: Bibelen med apokryfer

Bibelen med apokyfer som e-bog. Kan læses på: Computer, smartphone (iOS og Android), tablet (iOS og Android) og de fleste e-bogslæsere.

Klik her for at købe e-bogen

Bibelen - den autoriserede oversættelse fra 1992 med apokryfer fra 1998.

Det Gamle og Det Nye Testamente i den autoriserede oversættelse fra 1992 og de 11 gammeltestamentlige apokryfer i en autoriseret oversættelse fra 1998. De apokryfe skrifter er en del af Bibelen i de ortodokse kirker og i den katolske kirke.  De er til gengæld ikke en del af Bibelen i de protestantiske kirker og derfor heller ikke i folkekirken.

179,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-684-8
Udgave: E-bog

Vejledning

Denne e-bog er til download - ved køb sendes et downloadlink via e-mail, hvor ydelsen leveres på en fil. Der er ikke fortrydelsesret på disse filer, da der gives samtykke til straks-levering ved købsaftalens indgåelse. 

For at downloade og læse en e-bog med digital kopibeskyttelse (DRM / ophavsretlig beskyttelse) skal du oprette et ADOBE ID og installere det gratis program Adobe Digital Editions på din computer.

Se en guide til download af Adobe Digital Editions her.

Læs her om kopibeskyttelsen DRM.

Bibelen som e-bog kan læses på: Computer, smartphone (iOS og Android), tablet (iOS og Android) og de fleste e-bogslæsere. E-bogen kan ikke læses på de e-bogslæsere, der ikke har DRM indbygget, og kan derfor ikke anvendes på bl.a. Kindle.

For at læse e-bogen på smartphone og tablet anbefaler Bibelselskabet Bluefire Reader, som kan downloades gratis i henholdsvis App Store og Android Market.

For at læse e-bogen på computer anvendes Adobe Digital Editions. 

E-bogen er velegnet til at blive læst som en bog, men har også en enkel søgefunktion. Søgefunktionen har ikke samme hurtighed som i Bible Pomegranate, hvor Bibelen kan købes som app. 

Det er ikke muligt at kopiere fra e-bogen.

Produktdetaljer

Udgivet: 27/11 2011
Originalsprog: dansk 
Filtype: ePub 
Digital beskyttelse: Adobe DRM