E-bog: Bibelen med apokryfer

Bibelen med apokyfer som e-bog. Kan læses på: Computer, smartphone (iOS og Android), tablet (iOS og Android) og de fleste e-bogslæsere.

Klik her for at købe e-bogen

Bibelen - den autoriserede oversættelse fra 1992 med apokryfer fra 1998.

Det Gamle og Det Nye Testamente i den autoriserede oversættelse fra 1992 og de 11 gammeltestamentlige apokryfer i en autoriseret oversættelse fra 1998. De apokryfe skrifter er en del af Bibelen i de ortodokse kirker og i den katolske kirke.  De er til gengæld ikke en del af Bibelen i de protestantiske kirker og derfor heller ikke i folkekirken.

179,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-684-8
Udgave: E-bog

Vejledning

Denne e-bog er til download - ved køb sendes et downloadlink via e-mail, hvor ydelsen leveres på en fil. Der er ikke fortrydelsesret på disse filer, da der gives samtykke til straks-levering ved købsaftalens indgåelse. 

For at downloade og læse en e-bog med digital kopibeskyttelse (DRM / ophavsretlig beskyttelse) skal du oprette et ADOBE ID og installere det gratis program Adobe Digital Editions på din computer.

Læs her om e-bøger og kopibeskyttelse.

Bibelen som e-bog kan læses på: Computer, smartphone (iOS og Android), tablet (iOS og Android) og de fleste e-bogslæsere. E-bogen kan ikke læses på de e-bogslæsere, der ikke har DRM indbygget, og kan derfor ikke anvendes på bl.a. Kindle.

For at læse e-bogen på smartphone og tablet anbefaler Bibelselskabet Bluefire Reader til iPhone/iPad og Aldiko Book Reader til Android. De kan downloades gratis i henholdsvis App Store og Google Play.

For at læse e-bogen på computer anvendes Adobe Digital Editions. 

E-bogen er velegnet til at blive læst som en bog, men har også en enkel søgefunktion.

Det er ikke muligt at kopiere fra e-bogen.

Produktdetaljer

Udgivet: 27/11 2011
Originalsprog: dansk 
Filtype: ePub 
Digital beskyttelse: Adobe DRM