E-bog: Elektra

Ny krimi af Jakob Melander. Inspireret af Kain og Abel.

Klik her for at købe e-bogen

Lederen af Det Radikale Venstre og landets kommende statsminister myrdet i sine forældres hjem i Charlottenlund. Fundet i sin brors blodige favn og med drabsvåbnet – en økse – ved sin side.

Presset ud af politikorpset og med en bror, der er dræbt i tjenesten, er Andreas Bjørn på vej direkte mod afgrunden. Og da ekskæresten Katharina, lillesøster til både offer og hovedmistænkt, beder om hjælp, står han over for sit livs dilemma. Og morderen er langtfra færdig ...

33 år tidligere i Athen slog juntaen ned på fredelige demonstranter med uhørt brutalitet. I et kaos af molotov-cocktails og revolutionsromantik mødte en ung dansk arkæolog kærligheden og blev forandret for altid.

74,95

Find link i beskrivelse.

Forfatter: Jakob Melander
Sidetal: 456 sider
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-836-1
Udgave: ePub
Andet: Filstørrelse 1124 KB

Hvilken andel har fortidens heksekedel af sex og politik i nutidens tragedie? Og kan Andreas undslippe sin døde brors skygge og standse morderen, før det er for sent?

ELEKTRA er inspireret af fortællingen om Kain og Abel. Det er en krimi om, hvad der sker, når kærlighed bliver til had, om hævnens altødelæggende kraft – men også om menneskets evne til at overvinde selv den sværeste modstander.

Om forfatteren

Jakob Melander (f. 1965) er forfatter og cand.mag. i litteraturvidenskab. Han har arbejdet med teater og kommunikation og har en karriere som guitarist i flere danske rockbands bag sig. Jakob Melander debuterede i 2013 med krimien Øjesten, der er første bind i den internationalt anerkendte serie om Lars Winkler.

Anmeldelser

Merete Reinholdt, Berlingske:

"Melander sprudler af fortælleglæde og energi i den bibelsk inspirerede Elektra ... Den altid velskrivende Jakob Melander jonglerer i Elektra også med flere delhistorier, der elegang og effent smeltes sammen ... Elektra er en begavet krimi om hævn, had og hæleri." 4 UD AF 6 STJERNER

Mie Petersen, Kristeligt Dagblad:

"Elektra er en spændende historie ... en vellykket historie skrevet i et let og flydende sprog" 4 UD AF 6 STJERNER

Conni Boll Christensen, lektørudtalelse:

"Meget spændende og tankevækkende plot, hvor personskildringerne står skarpt. Den historiske dimension løfter bogens niveau."

Jan Findal, findalskrimiside.dk

"Handlingen er fyldt med gode og troværdige karakterer, og Jakob Melander skildrer på absolut bedste vis de forskellige miljøer, personerne bevæger sig rundt i. Læseren møder både brutalitet, had, svig og bedrag, græsk historie, men også kærlighed ... Jakob Melander mestrer at skabe intensitet i handlingen, bl.a. slutter flere kapitler med en cliffhanger ... Selv om der er mange elementer at holde styr på i handlingen, flettes alt sammen til sidst, så afslutningen er fuldt ud logisk, grufuld også tankevækkende ... En velskrevet og meget spændende krimi.5 UD AF 5 STJERNER

Lone Knudsen, fra bloggen Krimihjerte:

"Plottet er virkelig godt skruet sammen, det er en krimi på allerhøjeste niveau. Efter min mening er det Jakob Melanders absolut bedste krimi til dato ... Elektra er en krimi, som du nødigt ligger fra dig når du først er gået i gang. Og WAUW for en slutning, den er ikke for alt for sarte sjæle ... For mig har det været årets krimi-oplevelse. Den SKAL du simpelthen bare læse, for den har det hele - et fantastisk godt plot, yderst velskrevet og den var en læseoplevelse ud over det sædvanlige. Hvis du kun ønsker at læse én krimi i år - så skal du vælge denne." Læs hele anmeldelsen.

Jannik Lunn, Bogpusheren:

"Læserne må gennem mange dramatiske optrin inden den uhyggeligt spændende afslutning. Jakob Melander har med Elektra skrevet sin absolut bedste krimi hidtil, hvor ingredienserne foruden hævn er politik og sex, men også kærlighed og had." Læs hele anmeldelsen.

Camilla Laugesen, Bogfidusen:

"Jakob Melander har skrevet en fremragende krimi ... Hele romanen er skrevet i nutidsform, og dette giver læseren en følelse af at "være med" i handlingen, og gør bogen meget nærværende og levende ... Historien fortælles udfra flere forskellige personer. Men man ved altid hvem man følger og hvornår i kronologien handlingen udspiller sig. Yderst elegant ... Bogen har lidt af det hele, krimi, kærlighed, spænding, lige det der skal til for at skabe en god krimi." Læs hele anmeldelsen.

Mette Camilla Melgaard, KulturXpressen:

"... spænding er jævnt fordelt igennem hele bogen og siderne vender næsten sig selv." Læs hele anmeldelsen.

Tine, fra bloggen Frk. Tines krimitanker:

"Den er virkelig velskrevet og i et sprog der er hverdagsagtigt og bare flyder og får personerne til at fremstå troværdige ... en virkelig god og tankevækkende bog om hvad både kærlighed og dybt sort had, (måske) kan drive mennesker til." Læs hele anmeldelsen.