Kommentar til Salmernes Bog

"Kommentar til Salmernes bog" er for den, der vil forstå baggrunden for og betydningen af de gammeltestamentlige salmer.

En indføring i de gammeltestamentlige salmers historiske baggrund og teologi. Bogen følger også salmernes store virkningshistorie helt frem til den nye danske salmebog fra 2003. Bogen er tænkt som inspiration og støtte til læsning af salmerne i studie- og bibelkredse eller ved privat bibellæsning. Else Kragelund Holt, som har skrevet bogen, er en af Danmarks bedste kendere af gammeltestamentlig teologi. Kommentar til Salmernes Bog er en del af KONTEKST-serien. KONTEKST-serien hjælper læseren med at åbne de bibelske skrifter. Serien formidler viden om skrifternes teologi og virkningshistorie.

99,95

Desværre udsolgt fra forlaget

Forfatter: Else Kragelund Holt
Illustrator: Birgitte Søvsø
Sidetal: 128 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-501-8
Udgave: 2004

Anmeldelse

Reidar Aasgaard, Norsk Teologisk Tidsskrift:"Boka er basert på nyere forskning og presenterer dette stoffet på en presis, men også lett tilgjengelig måte... Boka er svært godt egnet til bruk i studiegrupper, men også til individuell lesning. Den vil kunne være anvendelig som en første innføring i Salmenes bok på høgskole- og universitetsnivå. Både grafisk og språklig har den fått en tiltalende utforming."