Lydbog: Stop op

- fjumreår for voksne

Klik her for at købe lydbogen.

Alle voksne mennesker bør tage et fjumreår, hvor de sætter alt på pause og laver lige præcis intet af det, som deres liv ellers er fyldt op af.

 

Det er Poul Joachim Stenders klokkeklare budskab i denne bog, hvor han med udgangspunkt i det moderne menneskes travle liv forklarer, hvorfor et fjumreår er nødvendigt for alle over 55 år.

 

Rejs sydpå og brug dagene på at kigge ud over olivenlundene, fordyb dig i bøger eller golf, eller flyt på landet og fordriv tiden med at plukke æbler.  Bare sørg for at komme ud af det vante og langt væk fra hverdagen.

 

Fjumreåret vil give os nyt perspektiv og mulighed for at generobre glæden ved hverdagen og ikke mindst glæden ved de mennesker, der omgiver os.

99,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Poul Joachim Stender
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-948-1
Udgave: Lydbog

Stop op indeholder opfordringer, gode råd og vejledning til alle, der kunne føle sig fristet til at holde et fjumreår.

Anmeldelse

Inger Nygaard Kaad, lektrøudtalelse:

"Bog med bid, samfundskritik og kærlighed til livet. Velskrevet med mange gode eksempler. Bogen vil helt sikkert få megen opmærksomhed, da den rammer et meget interessant emne på en god og velovervejet måde ... super til læsekredse, da de mange læserhenvendte spørgsmål vil sætte gang i eksistentielle tanker og debatter."