Lydbog: Tre Fupz'ke lignelser

Klik her for at købe lydbogen.

Lyt med når Kim Fupz Aakeson genfortæller tre klassiske bibelske lignelser, for det er der kommet tre skægge historier ud af!

Næste er en gendigtning af lignelsen om den barmhjertige samaritaner: En ung mand skød genvej gennem parken, men her mødte han desværre nogle værre røvere. Tre styks. De slog ham. Han var helt besvimet og havde næseblod og et flækket øjenbryn. En præst og en gammel dame så ham ligge der i parken. De skyndte sig videre. Den næste, der kom forbi, var en flaskesamler i en gammel frakke og med en hullet kasket.

Per, Poul & Farmand er en gendigtning af lignelsen om den fortabte søn: En mand havde en maskinstation i Borup og to sønner. Per var den yngste, og han var ikke meget for det der med at arbejde på en maskinstation, tidligt op, smøre motorer, fylde benzin på, spule mudder af dækkene, tidligt i seng og forfra næste dag, pyha. Så Per sagde til sin far: ”Farmand, kan jeg ikke få min børneopsparing, jeg skal så meget ind til København?” 

50,00

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Kim Fupz Aakeson
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-984-9
Udgave: Lydbog

Det store party er en gendigtning af lignelsen om det store festmåltid: En fyr hed Ivan. Og Ivan havde både mange penge og vildt mange venner på Facebook. En dag fik Ivan en god ide. Han ville holde et giga party for alle sine mange venner, og der skulle ikke mangle noget. Da playlisten var klar og bordene fulde med serpentiner og levende lys og foldede servietter meldte alle vennerne afbud … 

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien Fupz’ke lignelser har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. 

Fupz’ke lignelser kan give anledning til gode snakke om store emner.