Jonna har en kæmpestor mark med en masse jordbær – mange flere end hun selv kan plukke. Derfor ansætter hun en flok jordbærplukkere, inden fugle og snegle æder alle bærrene. Men selvom jordbærplukkerne plukker alt, hvad de kan, så går det stadig lidt for langsomt, så Jonna skynder sig ud for at finde endnu en flok jordbærplukkere. Og så bliver der ellers plukket, lige indtil alle jordbærrene er i bakker. Alle er glade, det eneste der mangler nu er, at den første flok jordbærplukkere og den anden flok jordbærplukkere skal have deres løn. Og så starter balladen ...

Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om arbejderne i vinmarken.

179,95

Forfatter: Kim Fupz Aakeson
Illustrator: Lilian Brøgger
Sidetal: 40 sider.
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-282-7

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. 

Lilian Brøgger har illustreret med overskud og fantasifuldhed. Hun står bag en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. Den originale bibelske tekst er gengivet bagest i bogen.