Mærk Gud

En varm og vis, dyb og kraftfuld bog , klar tale til enhver, der ønsker at mærke Gud

”Jeg vil hævde, at alle mærker Gud. Selvom langt fra alle vil forbinde det, de mærker, med Gud,” skriver Henrik Højlund i Mærk Gud og fortæller om de erfaringer, som mennesker til alle tider har gjort sig med Gud. For han er ikke en fjern størrelse eller et abstrakt begreb, men dybt nærværende i menneskers liv. Det handler dybest set om at mærke efter!

Mærk Gud bygger på den visdom, som gennem århundrederne har lejret sig hos mennesker, der mærkede Gud – lige fra de afsondrede ørkenfædre i 300-tallet, over Luthers og Kierkegaards tanker om Guds nåde og kærlighed til i dag, hvor vi i tilværelsens sprækker kan få lov at mærke Gud.

Med dyb indsigt og erfaring viser Henrik Højlund, hvordan vi også i dag kan få lov at mærke Gud. Om det er i sjælens mørke nat eller i livets lykkeligste øjeblikke, ja, så kan Gud mærkes.

Mærk Gud er varm og vis, dyb og kraftfuld, klar tale til enhver, der ønsker at mærke Gud.

59,95

Forfatter: Henrik Højlund
Indbinding: Paperback
Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Varenummer: 978-87-7467-155-8
Mål: 11 x 18 cm.

Henrik Højlund (f. 1960) er præst i Aarhus Bykirke og forhenværende sognepræst i Østjylland og København. Han har skrevet og bidraget til flere bøger om kristendom og eksistens, bl.a. Jeg tror, du er her (2019)