Myldremalebibelen

Giv Bibelen nye farver! Farvelæg Esben Hanefelt Kristensens smukke illustrationer

Download maleark: Nadveren

Download maleark: Indtoget i Jerusalem

Hvilken farve havde æblet, som Adam og Eva spiste i Paradisets have? Hvordan så det ud, da Jesus red ind i Jerusalem? I MyldreMaleBibelen er det dig, der bestemmer. Her kan børn og voksne nyde en rolig stund, mens de farvelægger de smukke illustrationer af berømte fortællinger fra Bibelen. 

Kunstneren Esben Hanefelt Kristensen har skabt illustrationer til otte bibelfortællinger i MyldreBibelen, som udkom på Bibelselskabets Forlag i 2015. Ud fra disse er malebogen MyldreMaleBibelen skabt. Kunstneren kan kun anbefale alle at komme i gang med at male. Han siger: 

"Man kommer bagom og får lov til at tænke tingene ordentligt igennem. Det er det vidunderlige ved at male. Det er en luksus!"

99,95

mangler pt.

Illustrator: Esben Hanefelt Kristensen
Sidetal: 48 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Materiale: 24 farvelægningsmotiver på tykt papir
Varenummer: 978-87-7523-831-6
Mål: 21 x 26 cm

Bogen er beregnet både til brug derhjemme, hvor den kan understøtte snak om fortællingerne og læsning af dem i for eksempel MyldreBibelen eller en anden børnebibel, men den er også velegnet i kirkens undervisning. Det kunne både være til mini-konfirmander og som tegneaktivitet under prædikenen. 

MyldreMaleBibelen rummer 24 farvelægningsmotiver på tykt papir. Hver side kan rives ud af bogen enkeltvis. Illustrationerne dækker følgende fortællinger: Skabelsen, Noas Ark, Babelstårnet, Moses, Jesus' fødsel, Jesus' dåb, Det mistede får og Jesus' død og opstandelse.