Foto fra bogen "Kom og vær med". Foto: Jesper Rais.
Aktivitetsbogen er gennemillustreret med flotte fotos. Foto: Jesper Rais.

17.05.2022 Pressemeddelelse

Bibelen taler til sanserne i ny aktivitetsbog for børn og voksne

Kom og vær med er en aktivitetsbog, skrevet af 25 mennesker fra hele det danske kirkeliv. Med udgangspunkt i bibeltekster til hele året inspirerer bogen gennem skønne aktiviteter til at forstå troen med krop og sanser

Kom og vær med er 25 bibelfortællinger, der inspirerer til aktiviteter og lege og sætter samtaler i gang om tro og kristendom – mens man støber lys, laver raketter med natron, leger Judas, tager på drømmerejser eller bager et gavebrød.



At forstå alt det med troen gør vi ikke bare med hjernen, men også med kroppen og hjertet, fortæller præst og initiativtager til aktivitetsbogen Sarah Krøger Ziethen:



”Når vi får troen ud i hænderne og kroppen, bliver troen levende. For mig er tro ikke noget, vi har – det er noget, vi gør. Vi husker med kroppen, og fortællingerne sætter sig på en anden måde, når ord og aktivitet går hånd i hånd.”



Hver bibeltekst ledsages af en refleksion, der inspirerer den voksne til at tale med barnet om den. Derpå følger en aktivitet, man kan lave sammen med barnet, og som folder fortællingen ud og sætter gang i samtalen:



”Som alle voksne, der har med børn at gøre, ved, opstår de gode samtaler oftest, når man laver noget sammen,” fortæller Sarah Krøger Ziethen.



Aktivitetsbogen er skrevet af 25 mennesker fra hele det danske kirkeliv, som alle deler en forkærlighed for at lade Bibelen tale til sanserne. Den henvender sig til børn og deres betydningsfulde voksne – for eksempel forældre, bedsteforældre, voksenvenner og faddere. Den er også velegnet til minikonfirmander, konfirmander og ved børneaktiviteter i kirker.

Se et uddrag fra bogen

Kom og vær med

En aktivitetsbog om tro for børn og voksne
kom, og vær
199,95

Forfatter: Sarah Krøger Ziethen m. fl. (red.)
Illustrator: Jesper Rais (fotos)
Sidetal: 120 sider
Indbinding: indbundet
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Varenummer: 978-87-7232-215-5
Mål: 21 x 26 cm.