Kom og vær med

En aktivitetsbog om tro for børn og voksne

Kom og vær med er en aktivitetsbog til brug i fællesskabet mellem børn og voksne. Bogen rummer 25 bibel-fortællinger, der sammen med en ledsagende refleksion og et væld af farverige fotos inspirerer til aktiviteter og lege og sætter samtaler i gang om tro og kristendom – mens man støber lys, laver raketter med natron, leger Judas, tager på drømme­rejser eller bager et gavebrød.

Bogen henvender sig til børn og deres betydningsfulde voksne, for eksempel forældre, bedsteforældre, voksenvenner og faddere. Den er desuden velegnet til minikonfirmander, konfirmander og ved børne­aktiviteter i kirker.

Kom og vær med er skrevet af 25 mennesker fra hele det danske kirkeliv.

199,95

Forfatter: Sarah Krøger Ziethen m. fl. (red.)
Illustrator: Jesper Rais (fotos)
Sidetal: 120 sider
Indbinding: indbundet
Forlag: Bibelselskabets Forlag
Varenummer: 978-87-7232-215-5
Mål: 21 x 26 cm.

Anmeldelser

Pernille Nærvig Petersen, Kirke.dk:

"Bogen er flot og overskueligt bygget op med fine fotografier til at illustrere temaer og aktiviteter ... en oplagt faddergave eller bedsteforældregave. Den kan også bruges som inspiration til egen refleksion, og ikke mindst kan den bruges til den kirkelige undervisning og til familiegudstjenester."

Janne Bak-Pedersen, Tro & Mission:

"Selve bibelteksten er gengivet fra Bibelen 2020. Et supergodt valg i forhold til målgruppen … Det er et genialt koncept … bogen kan anvendes som inspiration til at komme i gang med en andagtsform, der i høj grad er både engagerende, refleksiv og nødvendig."

Elisabeth Holdensen, Impuls (Indre Missions Tidende):

"Flotte fotos og flot opsætning. Det er en bog, der appellerer til at blive brugt. Titlen "Kom og vær med" passer meget godt! ... Bogen er et godt bud på en nutidig refleksions- og aktivitetsbog ... man kan bruge bogen og have glæde af den, uanset om man er ny i troen og mindre kendt med bibellæsning og tro, eller man er erfaren og har hørt bibelfortælling, fra man var lille."

Morten Brynildsen, lektørudtalelse:

"En bog for dem, som gerne vil inddrage børnene i kristendommens fællesskab."