Myldrebibelen Omslag
MyldreBibelen er en interaktiv billedbog for de mindste. Bogen er illustreret af den anerkendte kunstmaler Esben Hanefelt Kristensen.

26.10.2016 Anna Sofie Casse

De norske børn læser MyldreBibelen

Nu kan også de norske børn dykke ned i kunstmaleren Esben Hanefelt Kristensens smukke og livlige illustrationer.

Nu kan de norske børn finde sauen (får), løvetannfrø (mælkebøttefrø) og øyenstikkere (guldsmede) i Esben Hanefelt Kristensens illustrationer til MyldreBibelen, som netop er udkommet i Norge.

”Mange nordmænd kender Esben Hanefelt Kristensens fantastiske illustrationer,” fortæller Anne Veiteberg, forlagschef i Det Norske Bibelselskab, der udgiver MyldreBibelen i Norge. Med illustrationerne som inspiration til leg og pegeøvelser formidler bogen otte centrale bibelske fortællinger.

De otte bibelfortællinger i MyldreBibelen er kort genfortalt og historierne findes lige så meget i illustrationerne, som i teksten. Læserne opfordres i bogen til at finde elementer fra fortællingen i illustrationerne - en øvelse, der hjælper børnene med at fordybe sig i den gode historie over længere tid.

Anne Veiteberg ser MyldreBibelen som en oplagt gaveidé til dåb, fødselsdag og jul. Hun mener at bogen opfordrer forældre og bedsteforældre til at bruge tid med deres børn eller børnebørn:

”Vi kan godt lide, at børn sammen med forældre og bedsteforældre kan gå på opdagelse i MyldreBibelen og løse de enkle opgaver sammen,” siger hun.

De norske læsere har taget rigtig godt imod den interaktive billedbog for de mindste, og salget af MyldreBibelen i Norge går godt, fortæller Anne Veiteberg.

Myldrebibelen

Farverig billedbibel for de mindste. Illustreret af Esben Hanefelt Kristensen
Myldrebibelen
199,95

forventes juli 2022

Forfatter: Lisbeth Elkjær Øland
Illustrator: Esben Hanefelt Kristensen
Sidetal: 18 sider
Indbinding: Papbog
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-819-4
Mål: 23,5 x 31 cm