MyldreMalebibelen - sampak
Hvilken farve havde æblet, som Adam og Eva spiste i Paradisets have? I MyldreMaleBibelen giver børn eller voksne selv Bibelen farver.

10.11.2016

Giv Bibelen nye farver med MyldreMaleBibelen

Nu udkommer MyldreMaleBibelen, en flot malebog med motiver fra Bibelen af billedkunstner Esben Hanefelt Kristensen 

Hvilken farve havde æblet, som Adam og Eva spiste i Paradisets have? Hvordan så det ud, da Jesus red ind i Jerusalem? Med MyldreMaleBibelen kan børn og voksne nyde en rolig stund, mens de farvelægger de smukke illustrationer af berømte fortællinger fra Bibelen.

Kunstneren Esben Hanefelt Kristensen har skabt illustrationer til otte bibelfortællinger i MyldreBibelen, som udkom på Bibelselskabets Forlag i 2015. Ud fra disse er malebogen MyldreMaleBibelen skabt. Kunstneren kan kun anbefale alle at komme i gang med at male. Han siger:

"Man kommer bagom og får lov til at tænke tingene ordentligt igennem. Det er det vidunderlige ved at male. Det er en luksus!"

Derhjemme, i skolen og i kirken

MyldreMaleBibelen er beregnet både til brug derhjemme, hvor den kan understøtte snak om fortællingerne og læsning af dem i for eksempel MyldreBibelen eller en anden børnebibel, men den er også velegnet i både skolens og kirkens undervisning. Det kunne både være til børnehaveklassen, mini-konfirmander og som tegneaktivitet i våbenhuset under prædikenen.

MyldreMaleBibelen rummer 48 sider i tykt papir som kan rives ud af bogen enkeltvis. De 24 illustrationer dækker følgende fortællinger: Skabelsen, Noas Ark, Babelstårnet, Moses, Jesus' fødsel, Jesus' dåb, Det mistede får og Jesus' død og opstandelse.

Fås også som sampak

MyldreBibelen og MyldreMaleBibelen kan også købes som sampak til favorabel pris. Køb bøgerne her

Myldrex2

Køb MyldreMaleBibelen

Bestil den nye malebog her, og giv Bibelen farver!

Køb malebogen her.

Myldremalebibelen

Giv Bibelen nye farver! Farvelæg Esben Hanefelt Kristensens smukke illustrationer
Myldremalebibelen
99,95

Illustrator: Esben Hanefelt Kristensen
Sidetal: 48 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Materiale: 24 farvelægningsmotiver på tykt papir
Varenummer: 978-87-7523-831-6
Mål: 21 x 26 cm