Download Det Nye Testamente som lydbog
Det Nye Testamente som lydbog er indtalt af blandt andre skuespillerne Lars Mikkelsen og Sofie Gråbøl.

18.10.2016 Anna Sofie Casse

Download Det Nye Testamente som lydbog

Nu kan du downloade og lytte til Det Nye Testamente som lydbog, hvor store danske skuespillere har lagt stemme til

Seks kendte danske skuespillere, heriblandt Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen og Ellen Hillingsø, indlæste i 2006 hele Det Nye Testamente. I første omgang udkom indtalingerne på CD og senere på USB-stik. Nu er de samme gode indtalinger også blevet tilgængelige som egentlig lydbog, som downloades direkte fra nettet.

De seks stemmers forskellighed afspejler, at Det Nye Testamente består af flere stemmer, der er fælles om at fortælle historien om Jesus Kristus. Sådan er historien blev fortalt, hørt og fortalt igen – igennem generationer. Nu kan du høre – eller genhøre Den Nye Testamente.

Det Nye Testamente indeholder blandt andet de fire evangelier – fortællingerne om Jesus’ liv, død og opstandelse. Også beretninger og breve fra apostlen Paulus fra de ældste kristne menigheder er at finde i Det Nye Testamente, der sluttes af med det dramatiske skrift Johannes' Åbenbaring.

Download Det Nye Testamente

Bibelselskabets lydbøger

Flere af Bibelselskabets publikationer kan nu downloades og lyttes til som lydbøger. Blandt andet Bjarne Reuters genfortælling Bogen og Ida Jessens børnebibel Bibelhistorier.

Køb og download Bibelselskabets lydbøger

Lydbog: Det Nye Testamente

Det Nye Testamente som lydbog indtalt af seks kendte skuespillere
Lydbog: Det Nye Testamente
199,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-946-7
Udgave: Lydbog