Pige med rygsæk og høretelefoner: Foto: Shutterstock.

14.06.2022 Bibelselskabet

Lyt til store fortællinger i din ferie

Her får du fem forslag til gode lytteoplevelser til sommerferien. Stream dem, der hvor du plejer at lytte til lydbøger eller download til mobilen. Der er både noget for børn og for voksne

Bibelen 2020

For første gang er HELE Bibelen indlæst som lydbog. Seks forskellige dygtige lydbogsindlæsere har været i sving, og hvis du vil lytte til hele Bibelen 2020 vil det tage dig 72 timer. Måske er det denne sommer, du skal "læse" hele Bibelen?

Stream Bibelen 2020, der hvor du plejer at finde dine lydbøger, eller download den her.

Bibelen 2020 - lydbog.

Med rank ryg

Med rank ryg – En fortælling om tro og moderskab er en rå og tankevækkende bog om at være kvinde og troende i dag. Ærligt fortæller Charlotte Rørth om sit liv. Bogens personlige fortælling peger frem mod aktuelle debatter om køn og ligeværd og vil vække genkendelse og eftertanke hos læsere uanset køn.

Stream Med rank ryg, der hvor du plejer at finde dine lydbøger, eller download den her.

 

Med rank ryg - lydbog.

Som Sørine læser Bibelen

Varmt og personligt deler Sørine Gotfredsen i denne bog ud af sine livserfaringer og tanker. Hun tager læseren med gennem Bibelen og fortæller undervejs om, hvordan den har præget hendes liv og holdninger. Bogen kredser om de store spørgsmål i livet med hinanden og med Gud. Om ansvar og mening, om venskab og fortvivlelse, om kærlighed og tro. En personlig introduktion til Bibelen, som for forfatteren er verdens vigtigste bog. 

Stream Som Sørine læser Bibelen, der hvor du plejer at finde dine lydbøger, eller download den her.

Som Sørine læser Bibelen - lydbog - stående format

Tre Fupz'ske lignelser

Lyt med når Kim Fupz Aakeson genfortæller tre klassiske bibelske lignelser for børn, for det er der kommet tre skægge historier ud af! Forfatteren er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I Tre Fupz’ke lignelser tager han livtag med Bibelen. Scenen er sat i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. 

Stream Tre Fupz'ke lignelser, der hvor du plejer at finde dine lydbøger, eller download den her.

Tre Fupz'ske lignelser - lydbog.

Bibelhistorier

Ida Jessen er en af Danmarks mest populære forfattere. Nu har hun skrevet Bibelhistorier – en børnebibel med 29 levende fortællinger fra Bibelen.

Jyllands-Posten gav 6 STJERNER og skrev: "Ida Jessens 'Bibelhistorier' er et sandt mesterværk. Den store danske forfatters børnebibel bliver svær at overgå de næste mange årtier"

Stream Bibelhistorier, der hvor du plejer at finde dine lydbøger, eller download den her.

Bibelhistorier - lydbog.

Lydbog: Bibelen 2020

Lyt til hele Bibelen 2020 som lydbog
Bibelen 2020, e-bog og lydbog
399,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-152-3
Udgave: Lydbog, 71:53 timer