Børnebibelen
Med Charlotte Pardis farverige og finurlige illustrationer er Johannes Møllehaves "Børnebibelen" klar til at begejstre nye generationer. Udsnit fra omslaget.

24.11.2016 Bibelselskabet

Johannes Møllehaves klassiker i nye klæder

I anledning af Johannes Møllehaves 80 års fødselsdag har Børnebibelen fået nye illustrationer af Charlotte Pardi. Bogen er netop udkommet på Bibelselskabets Forlag

Børnebibelen er en klassiker! Med forrygende fortælleglæde gengiver Johannes Møllehave vores kulturs store grundfortællinger. Hele 46 af Bibelens vigtigste beretninger fra både Det Gamle og Det Nye Testamente får liv og fylde i et letforståeligt sprog, hvor alle kan være med. Hvert kapitel slutter med et rim, der opsummerer historien.

For rigtig mange børn og voksne er Børnebibelen ”deres” bibel. I anledning af at Johannes Møllehave fylder 80 år den 4. januar 2017, har Bibelselskabets Forlag bedt Charlotte Pardi om at give hans populære genfortælling nye klæder. Nye generationer har derfor nu mulighed for at lære teksten at kende med hendes moderne og kærlige illustrationer.

Johannes Møllehave (f. 1937) er kendt for langt de fleste danskere, som både alsidig forfatter, levende foredragsholder og ikke mindst som en stor formidler af bibel og kristendom i gennem mere end et halvt århundrede. Møllehave er uddannet teolog og hans omfattende forfatterskab spænder fra børnebøger og revyviser til romaner, oversættelser og klummer. Han har gennem tiden blandt andet modtaget Rosenkjærprisen, De Gyldne Laurbær og Modersmålprisen.

Charlotte Pardi (f. 1971) er en dansk prisbelønnet illustrator med et væld af børnebogsillustrationer i bagagen. Hun er desuden fast tegnerfor Weekendavisen. Hendes streg er humoristisk, indsigtsfuld og livlig.