Videogudstjeneste

Bibelselskabet

Kom til gudstjeneste med Bibelen 2020 – online og i radioen

Kirkerne er lukket, men både i radioen og på nettet er det muligt at holde gudstjeneste alligevel. Søndag den 22. marts kan man både i ugens radiogudstjeneste og i video-gudstjenester fra Lolland-Falsters Stift høre dagens læsninger fra Bibelen 2020.

Radiogudstjeneste fra Københavns Domkirke

Søndag den 22. marts skulle Københavns Domkirke have været ramme om en festgudstjeneste for Bibelen 2020 med deltagelse af Hendes Majestæt Dronningen. Festgudstjenesten er selvfølgelig aflyst for at begrænse spredningen af coronavirus.

Til gengæld har alle i landet nu mulighed for at være med til at fejre Bibelen 2020, da DR P1 transmitterer fra Københavns Domkirke søndag den 22. marts kl. 10.03. Tænd for din radio og hør biskop Peter Skov-Jakobsen læse fra Bibelen 2020!

Læs mere her (eller lyt, hvis du ikke nåede det)

Video-gudstjenester fra Lolland-Falsters Stift

Folkekirkerne på Lolland og Falster gået sammen om at hyre et produktionsselskab til at hjælpe med at lave online gudstjenester. Biskop Marianne Gaarden kalder det en åndelig vitaminpille i en krisetid:

”At være sammen er pludselig det, vi skal frygte, fordi virussen bedst bekæmpes ved, at vi holder os på afstand af hinanden. Derfor er opgaven at holde sammen, mens vi holder afstand – og det kan vi! Selvom kirkedøren er lukket, så kan vi åbne for evangeliets betydning på de digitale medier. Vi er i en krisetid, hvor hverdagen er forandret og usikker, så det er nu, at vi har brug for en åndelig vitaminpille til tro og trøst.”

Hver søndag lanceres fire video-gudstjenester, og søndag den 22. marts læses der fra Bibelen 2020. Biskop Marianne Gaarden leder selv én af gudstjenesterne. Herunder kan du se alle fire video-gudstjenester.

Videogudstjeneste fra Maribo Stift ved biskop Marianne Gaarden

Videogudstjeneste fra Lolland Østre Provsti ved sognepræst Finn Dyrhagen

Videogudstjeneste fra Lolland Vestre Provsti ved sognepræst Rebekka Maria Brandt Kristensen

Videogudstjeneste fra Falster Provsti ved sognepræst Mette Marie Trankjær

Bibelen 2020 - softcover

Hele Danmarks nye bibel: En mundret og nudansk oversættelse
Bibelen 2020. Foto: Carsten Lundager.
399,95

Sidetal: 1672 sider
Indbinding: Hæftet softcover med flapper
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-228-5
Mål: 15 x 22 x 4 cm.
Udgave: 3. udgave
Andet: Vægt ca. 1,3 kg.