Fem nye lydbøger

Bibelselskabet

Lyt til Reuter og Fupz: Fem nye lydbøger til børnene

Nu kan Bjarne Reuters "Noa" og Kim Fupz Aakesons tre gendigtede lignelser også fås som lydbøger. Du finder dem både i Bibelselskabets nye netbutik for lydbøger og e-bøger samt på eReolen og Mofibo

Bjarne Reuter og Kim Fupz Aakeson er to af børnenes absolutte yndlingsforfattere. Nu kan deres bibelske genfortællinger også fås som lydbøger – gode til børn fra ca. 5-9 år. 

I forvejen findes også Ida Jessens Bibelhistorier til samme aldersgruppe.

Læs mere om Bibelhistorier

Bibelselskabets digitale bøger er blevet samlet

Med de fem nye lydbøger har Bibelselskabet også lanceret en samlet platform til salg af lydbøger og e-bøger. Her kan du få et nemt overblik over vores digitale udgivelser. Det er også her, du vil blive guidet hen, hvis du bruger vores almindelige netbutik.

Klik her og se alle vores e-bøger og lydbøger

Bibelselskabets lydbøger er også tilgængelige på eReolen og på Mofibo.

Noa

Bjarne Reuters dramatiske gendigtning af Bibelens fortælling om Noas ark og dengang Gud lod hele jorden oversvømme er illustreret med smukke og humoristiske akvareltegninger af Kamilla Wichmann.

Drengen Jafet er med sin far Noa ude at fiske, da det pludselig blæser voldsomt op. Noa hører torden, men også en stemme, som taler til ham fra de mørkegrå skyer. Det er Guds stemme. Gud befaler, at Noa skal bygge et stort skib, en ark, og redde sin familie og alle jordens dyr – for snart vil regnen dække alting. Da regnen kommer, kan Noa ikke finde sin søn på arken …

Køb lydbogen her – pris DKK 40,-

noa

Tre Fupz'ke lignelser

Lyt med når Kim Fupz Aakeson genfortæller tre klassiske bibelske lignelser, for det er der kommet tre skægge historier ud af! Tre Fupz’ke lignelser kan give anledning til gode snakke om store emner.

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien Fupz’ke lignelser har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. 

Køb lydbogen her – pris DKK 50,-

fupzke

Det store party

En fyr hed Ivan. Og Ivan havde både mange penge og vildt mange venner på Facebook. En dag fik Ivan en god ide. Han ville holde et giga party for alle sine mange venner, og der skulle ikke mangle noget. Da playlisten var klar og bordene fulde med serpentiner og levende lys og foldede servietter meldte alle vennerne afbud … Det store party er en gendigtning af lignelsen om det store festmåltid. 

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. 

Køb lydbogen her – pris DKK 25,-

det store party

Per, Poul & Farmand 

En mand havde en maskinstation i Borup og to sønner. Per var den yngste, og han var ikke meget for det der med at arbejde på en maskinstation, tidligt op, smøre motorer, fylde benzin på, spule mudder af dækkene, tidligt i seng og forfra næste dag, pyha. Så Per sagde til sin far: ”Farmand, kan jeg ikke få min børneopsparing, jeg skal så meget ind til København?” Per, Poul & Farmand gendigter lignelsen om den fortabte søn.  

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud.

Køb lydbogen her – pris DKK 25,-

per poul og farmand

Næste

En ung mand skød genvej gennem parken, men her mødte han desværre nogle værre røvere. Tre styks. De slog ham. Han var helt besvimet og havde næseblod og et flækket øjenbryn. En præst og en gammel dame så ham ligge der i parken. De skyndte sig videre. Den næste, der kom forbi, var en flaskesamler i en gammel frakke og med en hullet kasket. Næste er en gendigtning af lignelsen om den barmhjertige samaritaner. 

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. 

Køb lydbogen her – pris DKK 25,-

næste