Synne i Bahrain. Foto: De Forenede bibelselskaber
I 2019 berørte Bibelselskabet i Golf-området 40.000 menneskers liv gennem bibeluddeling, 100.000 mennesker gennem uddeling af udvalgte dele af Bibelen, kristen litteratur og børnebibler, 7.000 mennesker gennem litteraturprogrammer og 10.000 mennesker gennem Story Telling. Den nuværende coronakrise sætter begrænsninger for bibelarbejdet. På billedet står international chef, Synne Garff, sammen med generalsekretær Hrayr Jebejain og to kolleger under et besøg i Bahrain. Foto: Les Kaner.

03.04.2020 Synne Garff, international chef

Mange bibelselskaber rammes hårdt af Corona-krisen

Status på situationen i Golf-området: Hilsen fra generalsekretær Hrayr Jebejain, der fortæller om bibelarbejdet under coronapandemien.

COVID-19 rammer bibelarbejdet i konfliktområderne hårdt. Generalsekretær Hrayr Jebejain har sendt en kort status på situationen i Golfen, hvor alle kontorer og bibelforretninger er lukket. I kulissen arbejdes der målrettet på at forberede nye tiltag for bibelsk sjælesorg online og skaffe midler.

Læs mere om bibelarbejdet i Mellemøsten

Jebejain har gennemlevet borgerkrigen i Libanon og mange andre kriser. Han er overbevist om, at der i tiden efter Corona-krisen vil blive større behov for bibler og bibelsk sjælesorg. Se og hør hans hilsen her:

Du kan hjælpe ved at støtte bibelselskabernes internationale arbejde med fx bibeluddeling.

Støt international bibeluddeling!