Elsk din næste - på afstand. Grafik: Ann Degen

02.04.2020 Af Synne Garff, international chef

Elsk din næste – på afstand

Behovet for bibler stiger med coronakrisen.

Inden for de næste 2-4 uger forventer jeg, at vi får ekstra mange henvendelser fra bibelselskaber i andre lande med ønsket om støtte. Jeg har allerede fået alarmerende meldinger fra en del konfliktområder. Årsagen er, at COVID-19 nu også spreder sig i fattige lande, som ikke har så velfungerende et sundhedssystem som vores.

Så enkelt kan du elske din næste – på afstand

Som altid søger mennesker Gud i krisetid, og efterspørgslen på bibler stiger. Vi forsøger at forberede os, så godt vi kan, men som du ved, kan vi ikke udrette meget uden givere som dig.

Hvis du ønsker at hjælpe os med at hjælpe nu, kan du registrere dig som fast giver.  Hvis du allerede er fast giver: Tusind tak!

Elsk din næste på afstand - giv bibler!

Citat: Elsk din næste som dig selv. Grafik: Ann Degen

Få tilsendt dagens vers

Hver dag publiceres billeder med bibelvers på Bibelselskabets Facebook og Instagram. Like gerne vores Facebook og del bibelverset på din egen Facebookside.

Følg Bibelselskabet på Facebook.

Du kan også få dagens bibelord tilsendt automatisk på e-mail. Registrér din e-mailadresse i bunden af denne side. Husk at sætte hak ved 'Dagens vers'.

Førstehjælp til sjælen

Corona-virusset COVID-19 påvirker vores hverdag, og mange søger trøst og støtte i Bibelen. I den forbindelse har vi produceret et materiale, som kan bruges til trøst, støtte og forskellige aktiviteter.

Klik her: 3 nemme øvelser

Åndelig førstehjælp, bibelsk sjælesorg. Foto: Claudio Schwarz /Unsplash