Bibelkollektion 2023

Seks nye udgaver af Bibelen er på gaden

Klassisk, solid, moderne eller romantisk? Bibelselskabet udgiver seks nye udgaver af Bibelen i den autoriserede oversættelse fra 1992. De forskelligartede design underbygger bogens mangfoldige liv og brug

”Bibelen er en bog, der gennem generationer har inspireret både livet og troen for mange mennesker. Det skal den blive ved med,” udtaler generalsekretær i Bibelselskabet Johannes Baun i forbindelse med udgivelsen:

”Vi arbejder i Bibelselskabet med at gøre Bibelen nærværende i samfundet, i kirken og for den enkelte. En stor satsning som denne, hvor vi har skabt seks nye bibeludgaver, udtrykker vores ønske om, at der altid skal være en bibeludgave til enhver smag. Både til dem, der kender Bibelen i forvejen, og for dem, der får Bibelen i hånden for allerførste gang.”

Bibelkollektionen udgøres af seks nye lækre indpakninger skabt af designerne Alette Bertelsen og Henriette Mørk. Alette Bertelsen tager i sit arbejde blandt andet afsæt i detaljer fra kalkmalerier i Højby Kirke, Odsherred, mens Henriette Mørk i en ny udgave af Familiebibelen har givet Bibelen et på en gang moderne og romantisk udtryk. Som efterord til Familiebibelen har parterapeut Annette Due Madsen og psykiater Jørgen Due Madsen skrevet en kærlig hilsen til brudeparret med opmuntring til at se kærligheden som både holdning og handling.

Her kan du se de seks nye bibelomslag:

Bibelen i hardback - livets træ

Klassisk og solid bibel i mellemformat. Smuk og anvendelig udgave af Bibelen indbundet i fast bind. Omslagsmotivet er en bearbejdning af detalje fra kalkmaleri i Højby Kirke, Odsherred. Indeholder krydshenvisninger, ordforklaringer, personregister og otte kort. Det hele i en overskuelig og læsevenlig opsætning.

Mål: 16,5 x 22 cm.

Med 2 læsebånd

Køb den her

Bibelen i hardback – livets træ

Bibelen med apokryfer – livets træ

Klassisk og solid bibel i mellemformat. Indeholder Det Gamle Testamentes Apokryfe Bøger. Smuk og anvendelig udgave af Bibelen indbundet i fast bind. Omslagsmotivet er en bearbejdning af detalje fra kalkmaleri i Højby Kirke, Odsherred. Indeholder krydshenvisninger, ordforklaringer, personregister og ni kort. Det hele i en overskuelig og læsevenlig opsætning.

Mål:16,5 x 22 cm.

Med 2 læsebånd

Køb den her

Bibelen med apokryfer – livets træ

Bibelen i hardback – korsmønster

Klassisk og solid bibel i mellemformat. Smuk og anvendelig udgave af Bibelen indbundet i fast bind. Omslagsmotivets streger danner på forsiden et kors, der sammen med titlen fremhæves med guldpræg. Indeholder krydshenvisninger, ordforklaringer, personregister og otte kort. Det hele i en overskuelig og læsevenlig opsætning.

Mål:16,5 x 22 cm.

Med 2 læsebånd

Køb den her

Bibelen i hardback – korsmønster

Bibelen i sort skind

Klassisk luksusbibel i mellemformat indbundet i sort ægte skind og med guldsnit. Desuden guldpræg på forside og ryg. Bogen har et let fleksibelt bind og leveres i smuk kassette. Indeholder desuden krydshenvisninger, ordforklaringer, personregister og otte kort. Det hele i en overskuelig og læsevenlig opsætning.

Mål:16,5 x 22 cm.

Med 2 læsebånd

Køb den her

Bibelen i sort skind

Bibelen i lærred – livets træ

Elegant luksusudgave af Bibelen i lille format indbundet i fast lærredsbind med guldpræg. Omslagsmotivet er en bearbejdning af detalje fra kalkmaleri i Højby Kirke, Odsherred. Indeholder krydshenvisninger, ordforklaringer, personregister og otte kort. Det hele i en overskuelig og læsevenlig opsætning.

Mål:14 x 18,50 cm.

Køb den her

Bibelen i lærred - livets træ

Familiebibelen

Oplagt gave til brudeparret, en bibel til hele familien i et moderne og romantisk udtryk. Indbundet i fast bind med kraftigt papirovertræk og smukt solstrålemotiv. Rigt bonusmateriale med et udvalg af de bedste vers fra Bibelen om sammenhold og kærlighed. Forrest er der plads til bl.a. navne, minder fra bryllupsdagen, stamtræ og familiens mærkedage. Som efterord har psykolog Annette Due Madsen og psykiater Jørgen Due Madsen skrevet en hilsen til brudeparret.

Mål:14 x 18,50 cm.

Køb den her

Familiebibelen 2023