Charlotte Rørth

07.05.2021

Smagsprøve fra Charlotte Rørths nye bog

Den 12. maj udkommer Charlotte Rørths nye bog Med rank ryg. En bog om tro og moderskab. I anledning af Mors Dag får du her et uddrag fra bogen.

Læs uddrag her

Med rank ryg – En fortælling om tro og moderskab er en rå og tankevækkende bog om at være kvinde og troende i dag. Ærligt fortæller Charlotte Rørth om sit liv. Om overgreb. Om at bære liv og føde børn. Om at være mor og miste en søn og en dag at vove at læse i Bibelen med sit helt eget blik. Der finder hun – uventet for hende selv – at selve kernen i kristendommen giver hende styrke. Styrke til at leve med rank ryg.

Bogens personlige fortælling peger frem mod aktuelle debatter om køn og ligeværd og vil vække genkendelse og eftertanke hos læsere uanset køn. En smertefuld bog fuld af håb.

Charlotte Rørth (f. 1962) er forfatter og journalist, gift og mor til tre. Hun debuterede i 2015 med Jeg mødte Jesus, der blev en bestseller i flere lande. Siden fulgte Vi mødte Jesus (2017) og Gud, du er jo lige her (2019). Hendes bøger er kendetegnet ved stort nærvær og journalistisk integritet. Som forfatter og foredragsholder har hun været med til at ændre betingelserne for den offentlige samtale om tro og kristendom.

Hør Charlotte Rørth tale om miraklet ved det lille barn