Lytter. Foto: Pixabay.
Mangler du noget god litteratur inden foråret for alvor kommer? Prøv en lydbog. Foto: Pixabay.

11.02.2019 Bibelselskabet

Tre gode lydbøger til vinterferien

Her får du Bibelselskabets forslag til tre gode lytteoplevelser til vinterferien. Lige til at downloade til mobilen. Der er både noget for børn og for voksne

Sommerfugl – roman af Maria Helleberg

Maria Helleberg er aktuel med en medrivende historisk roman, der går tæt på reformationstidens norden. Og så er det oven i købet en sand historie!

Sommerfugl er historien om en kvinde, der fik enestående muligheder og endte magtfuld og magtesløs på samme tid. 15 år gammel indgår norske Ingerd ægteskab med en meget ældre mand. Da han dør, kastes hun ud i 1520’ernes uro: Reformation, personstrid og Unionens opløsning. Ingerd befinder sig midt i konflikterne med sin store formue og yderligere fem gode kort på hånden: Sine fem giftemodne døtre.

Køb lydbogen her

sommerfugl

Bibelhistorier – børnebibel af Ida Jessen

Ida Jessens anmelderroste børnebibel indeholder 29 levende fortællinger fra både Det Gamle og Det Nye Testamente. Jyllands-Posten gav seks stjerner og skrev:

"Ida Jessens 'Bibelhistorier' er et sandt mesterværk. Den store danske forfatters børnebibel bliver svær at overgå de næste mange årtier … Ida Jessen har sproget, overblikket, erfaringen, modet og ikke mindst fortroligheden med de bibelske tekster, som kan løfte genfortællingerne op i deres helt egen genre og ramme en stil, som er uden alder og forfaldsdato."

Køb lydbogen her

Bibelhistorier

Stop op – fjumreår for voksne

Alle voksne mennesker bør tage et fjumreår, hvor de sætter alt på pause og laver lige præcis intet af det, som deres liv ellers er fyldt op af. Det er Poul Joachim Stenders klokkeklare budskab i denne bog, hvor han med udgangspunkt i det moderne menneskes travle liv forklarer, hvorfor et fjumreår er nødvendigt for alle over 55 år.

Stop op indeholder opfordringer, gode råd og vejledning til alle, der kunne føle sig fristet til at holde et fjumreår.

Køb lydbogen her

Stop op

Lydbog: Bibelhistorier

Lydbog: Bibelhistorier
199,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Ida Jessen
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-944-3
Udgave: Lydbog