Bibelen med faktasider

Den autoriserede bibel i hardback med hele bibelteksten og 96 faktasider med kort, billeder og basisviden

Denne bibel indeholder hele den autoriserede bibeloversættelse fra 1992 og er udover 1360 siders bibeltekst, forsynet med 96 faktasider om bibelkundskab med gennemgang af de 66 bibelske skrifter, deres baggrund og aktualitet. 

Bogens mange faktasider gør den meget velegnet til nye bibellæsere samt læsere, der interesserer sig for Bibelens historie, og dens indflydelse på kultur, religion og samfund.På faktasiderne er der bl.a. information om sammensætningen af Bibelen, Bibelens forskellige bøger, højtider, hverdagen på Bibelens tid, tips til bibellæsning og meget mere. Et rigtig godt udgangspunkt til forståelse af Bibelen og dens verden. Bibelen med faktasider er en moderne opsætning af bibelteksten i et slidstærkt hardback-omslag.

269,95

Sidetal: 1360 sider bibeltekst + 96 faktasider
Indbinding: Hardback
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-689-3
Mål: 12,5 x 18 x 4 cm

Anmeldelse

Cand.theol Poul A. Beck, Bladet Baptist:"Det er en meget flot og klar beskrivelse af, hvordan og hvorfor Bibelen er sammensat. Hvad der er hovedindholdet, hvordan man finder rundt og mange, mange andre spændende ting... som et stort plus er Salmernes Bog og Højsangen sat op som den poesi, de er. Det giver en meget smukkere, for ikke at sige oprindelig oplevelse af ordene... Udover en tydelig og let forståelig tekst må man også fremhæve de mange meget flotte illustrationer... Hvad er det mindst gode? Tja.. at du måske ikke har læst den - endnu."