Billeder i Boksen - elevbog

Nyt materiale til indskolingen.

Billeder i Boksen falder i tre dele: Religiøse ritualer, Kristendommens kunst og symboler og Kirkens brug og historie. Elevbogen fungerer som en billedboks, som hver enkelt elev arbejder ud fra. Materialet inddrager både foto, illustration og filmklip.

Billeder i Boksen er en del af systemet "i Boksen", som ud over Billeder i Boksen består af Bibelen i Boksen samt Brevet i Boksen, der udkommer i foråret 2014. Materialerne har den konkrete og erfaringsnære tilgang til fælles og lægger vægt på at skabe sammenhæng mellem de faglige begreber og elevernes erfaringsverden.

Læs mere om det anmelderroste system "i Boksen".

50,00

Forfatter: Maria Baastrup Jørgensen og Therese Baastrup
Illustrator: Kamilla Wichmann
Sidetal: 72 sider.
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-735-7
Mål: 21,1 x 20,9 cm.

Billeder i Boksen er en del af indskolingssystemet i Boksen, men kan også benyttes selvstændigt. Udover Billeder i Boksen findes Bibelen i Boksen og Brevet i Boksen. Systemet er nemt at gå til, og det er både fleksibelt, kreativt og engagerende. Systemets tre dele lægger alle vægt på at skabe sammenhæng mellem de faglige begreber og elevernes erfaringsverden. Hele vejen igennem tilbydes god lærerstøtte. i Boksen er udviklet på baggrund af forfatternes mangeårige praktiske samarbejde om formidling af kristendom.

Anmeldelse

Birgitte Maria Smidt, Fagbladet Folkeskolen:

"I det andet delværk, "Billeder i boksen", introduceres eleverne for det, kristendommens mytekompleks har udviklet sig til inden for kategorierne ritualer, kunst, symboler og kirkehistorie. Det hele er igen set og fortalt gennem et barns øjne ... Det er fornøjelig og indsigtsfuld læsning"

Læs hele anmeldelsen her.

Lars Haakonsen, CFU Nordjylland:

"Lad det være sagt med samme - vi er imponerede! "Billeder i Boksen" er efterfølgeren til "Bibelen i Boksen", som vi tidligere har set på. Det skal dog bemærkes , at de to titler sagtens kan stå alene – men sammen er de et rigtig godt bud på et dækkende materiale i forhold til faghæftets mål til indskolingen ... I den tilhørende undervisningsvejledning er der god hjælp at hente – både for den linjefags- og ikke-linjefagsuddannede lærer".

Læs hele anmeldelsen her.