Og så var Malte væk

Fupz'ke lignelser

Børn, der går i første klasse, taler i munden på hinanden og hører ikke efter. Og så spørger de hele tiden om alt muligt. Det er vildt hårdt at skulle lære dem at lægge tal sammen og stave til banan. På den måde har Vibeke nok at se til, for det er hende, der er lærer. Og som om det ikke er nok, så skal sådan en klasse også nogle gange på tur. 

Stakkels Vibeke – hun har ikke lukket et øje hele natten, for i morgen står den på udflugt med 27 børn. Hvad nu, hvis der er nogen, der bliver væk? 

Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om det vildfarne får.

179,95

Forfatter: Kim Fupz Aakeson
Illustrator: Lilian Brøgger
Sidetal: 40 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-284-1

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. 

Lilian Brøgger har illustreret med overskud og fantasifuldhed. Hun står bag en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. Den originale bibelske tekst er gengivet bagest i bogen.

Anmeldelse

Christine Nielsen, Børn & Bøger:

"Bogen er letlæselig og er flot illustreret ... det er genialt, at Jesu lignelser nu også bliver genfortalt og dermed viser, at de stadig har en aktualitet i vores tid."