E-bog: Kærligheden holder aldrig op

En del af Bibelselskabets Håndbibliotek

Klik her for at købe e-bogen

Kærligheden holder aldrig op tager udgangspunkt i bibelske fortællinger, der viser kærligheden i alle dens former: forældrekærlighed i fortællingen om Abraham og Isak, det fortrolige venskab i novellen om Ruth og Noomi, erotisk kærlighed i Højsangen, Jesus’ radikale bud om næstekærlighed og Paulus’ ord om at ”kærligheden er det største”.

Kærligheden holder aldrig op viser, at Bibelens ældgamle fortællinger – også dem om kærlighed – fortsat er friske og relevante. Også for moderne mennesker. En del af Bibelselskabets Håndbibliotek.

Findes også som trykt bog

69,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Else Kragelund Holt
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-992-4
Udgave: E-bog

Anmeldelser

Lisbeth Smedegaard Andersen, Weekendavisen:

"Else Kragelunds bog er oplysende og giver en god, solid gennemgang af et vigtigt emne ... Bogen kan absolut anbefales både nye og gamle bibellæsere."

Thomas Reinholdt Rasmussen, Kristeligt Dagblad:

"Else Kragelund Holt skriver i et flydende og lettilgængeligt sprog, som åbner de bibelske tekster med kærligheden som tema. Det er flot. Bogen kan anvendes til egen opbyggelse, men også i studiekredse og måske som gave til brudepar, der skal lære at se kærligheden som en del af den største fortælling."

Henri Nissen, Udfordringen:

"... forhåbentlig kan bogen også minde nogle læsere om, hvilken vidunderlig bog Bibelen i virkeligheden er, hvor rig på indhold og skønne beretninger, den er – ikke mindst om kærlighed."

Peter Holm Rasmussen, lektørudtalelse:

"En fin bog, der formår at komme rigtig godt rundt om sit emne. Holt formår, blandt Bibelens historier om krig, sorg, glæde, fjendskab, troløshed, tro og vantro at fremmane det helt centrale budskab: Gud er kærlighed, og at vise hvordan teksterne stadig kan inspirere, provokere og oplyse."