E-bog: Synd for begyndere

Bibelselskabets Håndbibliotek

Klik her for at købe e-bogen

Er vi allesammen syndere?

Gud havde knap nået at fortælle Adam og Eva, at de ikke måtte spise af kundskabens træ, før Eva kastede sig over æblerne og tog Adam med i (synde)faldet. Synd har med andre ord været med os fra starten, men hvad er synd i grunden? Og handler synd kun om mad og forbudte lyster?

SYND FOR BEGYNDERE dykker ned i Bibelen og kigger nærmere på synd som fænomen – fra syndefald over afladsbrev til sex og andre fristelser.

Kristian Bøcker (f. 1966) er sognepræst i Jelling og tidligere viceforstander på Brandbjerg Højskole. Har i flere år bidraget med kronikker og klummer til Kristeligt Dagblad og er derudover kendt for satiresiden ”Hyrdebrevet Søndag Morgen”, hvor han med et glimt i øjet skildrer kirkelivet fra en mere humoristisk vinkel.

49,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Kristian Bøcker
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-885-9
Udgave: e-bog

Anmeldelser

Steen Skovsgaard, Kristeligt Dagblad:

"Dette er kort sagt en meget vellykket bog ... Der er både alvor, oplysning og inspiration." Fem stjerner

Gudmund Rask Pedersen, Præsteforeningens Blad:

"Bøckers bog animerer til fornyet bibellæsning. Det er i sig selv godt ... Brug med andre ord Bøckers bog til en studiekredsgennemgang af emnet. At undlade vil være synd ... Det er samlet sagt så yndigt, når Bøcker udfolder, hvor syndigt det er her i (kristen)livet for begyndere såvel som bedagede. Læs tappert!"

Hamide Kara, lektørudtalelse:

"En velskrevet og letforståelig bog, som åbner for en forståelse af begrebet synd."

Bloggen #dklit:

"Kristian Bøcker leverer en velformidlet og klar gennemgang af syndens væsen i jødisk og kristen kontekst. Den er ikke bare god at blive klog på, den giver også et rum for selvrefleksion ... I det hele taget er Bibelselskabets Håndbibliotek et velformidlet stykke populærvidenskab, der kan gøre os alle klogere. Biblioteket henvender sig til den nysgerrige læser – kristen eller ej – og giver mulighed for nye indsigter, genopfriskning af gamle indsigter og til eftertænksomhed, deri ligger seriens nødvendighed."