Hvem er Jesus egentlig? 

Det lyder som et retorisk spørgsmål, men det er faktisk ikke så enkelt at svare på. For er han Gud i menneskeklæder eller blot en jødisk håndværker med lidt ekstra karisma? 

JESUS giver en guidet tur gennem tidernes skiftende forståelser af Jesus – fra jødisk messias og kristen frelser til kættersk helt og muslimsk profet. 

Kasper Dalgaard (f. 1976) er ph.d. i teologi og ekstern lektor på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier ved Københavns Universitet, hvor hans primære forskningsområde er Det Nye Testamente.

Bogen kan også købes som e-bog her.

BIBELSELSKABETS HÅNDBIBLIOTEK er en serie af små fagbøger, der udforsker væsentlige temaer og begreber i Bibelen. Forfatterne er eksperter på deres områder, og bøgerne er skrevet i et sprog, som man kan forstå. 

119,95

Forfatter: Kasper Dalgaard
Sidetal: 128 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-878-1

Anmeldelser

Lars Lindgrav Sörensen, Præsteforeningens Blad:

"Kasper Dalgaards lille bog på 125 sider er en meget fin oversigt over de mange Jesus-opfattelser ... en nyttig lille bog, som præster fint kan bruge (dele af) til bibelkredse og lignende"

Jørgen Bartholdy, lektørudtalelse:

"Dalgaard er en god formidler, der på den korte plads formår at give en samlet og sammenhængende historie om Guds søn. Sprogligt er bogen ligefrem, men det er den klare opbygning og stringente linje, der er bogens egentlige styrke, og som er det, der i sidste ende sikrer forståelsen for den forskellighed, der eksisterer og har eksisteret i opfattelsen af Jesus."