Lydbog: Sarahs første juleaften

Lyt til historien om Sarahs første juleaften

Klik her for at købe lydbogen

”Sarah blev stående i døren og kiggede efter dem, da manden trak af sted med det trætte æsel. Hvem var de? Kvindens himmelblå kappe var så lang, at den dækkede æslet bagtil, og det var næsten, som om det lyste over hendes hoved, men det kunne jo ikke passe.

Sarah hører sang – englesang. Det giver hende mod til at hjælpe den unge, gravide kvinde på æslet, som hun møder og hurtigt får stor kærlighed til. Sarahs første juleaften er et ægte juleeventyr og en gendigtning af historien om den nat, Jesus blev født. I den fysiske bog er der desuden forslag til hyggelige julelege for børn og voksne bagest i bogen.

Lydbogen er indlæst af forfatteren. Findes også som fysisk bog.

39,95

Find link til køb i beskrivelsen

Forfatter: Anette Wilhjelm Jahn
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-236-0
Udgave: Lydbog

Anette Wilhjelm Jahn er børnebogsforfatter og historiefortæller. Hun har en baggrund som antropolog, og siden 2008 har hun turneret med sit eget fortælleteater, Måle Fortælleteater. Hun afholder også fortællerkurser for voksne.

Anmeldelse

Anita Obeling Kring, Kirken Underviser:

""... en sanselig, varm genfortælling fyldt med genkendelige elementer fra et nutidigt børneliv ... Historien er medrivende, og jeg havde ikke lyst til at lægge den fra mig ... ikke nok med, at vi får en vidunderlig historie, vi får også ni aktiviteter, der knytter sig til den, og som jeg sagtens kan se både minikonfirmander, men også mine egne børn bruge meget tid på.""