Sarahs første juleaften

Et ægte juleeventyr og en gendigtning af historien om den nat, Jesus blev født.

”Sarah blev stående i døren og kiggede efter dem, da manden trak af sted med det trætte æsel. Hvem var de? Kvindens himmelblå kappe var så lang, at den dækkede æslet bagtil, og det var næsten, som om det lyste over hendes hoved, men det kunne jo ikke passe."

Sarah hører sang – englesang. Det giver hende mod til at hjælpe den unge, gravide kvinde på æslet, som hun møder og hurtigt får stor kærlighed til. Sarahs første juleaften er et ægte juleeventyr og en gendigtning af historien om den nat, Jesus blev født.

Bagest i bogen er der forslag til hyggelige julelege for børn og voksne – I kan for eksempel skabe en duftkrukke med juleminder, fortælle juleevangeliet som en julemassage, synge englekorets salme eller blande Sarahs varme juledrik med stjerneanis. 

Bogen er særdeles velegnet til højtlæsning både derhjemme, i skole og kirke. Julelegene er aktiviteter, som både er gode i familien og i klasser eller større grupper, som for eksempel med minikonfirmander. 

Bemærk: Gendigtningen af juleevangeliet findes også som lydbog, indlæst af forfatteren

 

229,95

Forfatter: Anette Wilhjelm Jahn
Illustrator: Kirsten Gjerding
Sidetal: 48 sider
Indbinding: Hardback
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-224-7
Mål: 19,5 x 25,5 cm

Anette Wilhjelm Jahn er børnebogsforfatter og historiefortæller. Hun har en baggrund som antropolog, og siden 2008 har hun turneret med sit eget fortælleteater, Måle Fortælleteater. Hun afholder også fortællerkurser for voksne. 

Kirsten Gjerding er uddannet fra Danmarks designskole. Hun har blandt andet illustreret en lang række billedbøger og undervisningsbøger til børn og unge. 

Anmeldelser

Anita Obeling Kring, Kirken Underviser:

"... en sanselig, varm genfortælling fyldt med genkendelige elementer fra et nutidigt børneliv ... Historien er medrivende, og jeg havde ikke lyst til at lægge den fra mig ... ikke nok med, at vi får en vidunderlig historie, vi får også ni aktiviteter, der knytter sig til den, og som jeg sagtens kan se både minikonfirmander, men også mine egne børn bruge meget tid på."

Anders Christian Sivebæk, lektørudtalelse:

"Hyggelig julebog med hygge omkring opskrifter og andre aktiviteter, så juleevangeliet kan smages, duftes og mærkes. Et udmærket pædagogisk greb at få historien ind via flere forskellige sanser. Bogen vil være oplagt i indskolingen og på mellemtrinnet og til kirken minikonfirmander."

Opslag fra Sarahs første juleaften

Sarahs første juleaften, opslag s. 18-19

Opslag fra Sarahs første juleaften, s. 18-19. Se i stort format.

Sarahs første juleaften, opslag s. 24-25

Opslag fra Sarahs første juleaften, s. 24-25. Se i stort format.

Sarahs første juleaften, opslag s. 38-39

Opslag fra Sarahs første juleaften, s. 38-39. Se i stort format.