Manga Profeter

Femte og sidste bind i den populære mangaserie handler om Det Gamle Testamentes profeter.

Krige lægger lande øde. Konger handler ondt. Jerusalems tempel ligger i ruiner og folket bliver taget til fange.

”Vend om, vend om fra jeres onde veje – så skal I leve. Hvorfor vil I dø?” spørger profeterne. Men skønt de fortæller om Messias, bliver profeterne afvist og slået ihjel!

Manga Profeter er femte og sidste bind i bestseller-serien Bibelen som Manga. Læseren drages ind i Salomos storhed og fald, rigets deling og profeternes talrige forsøg på at lede folket på rette vej.

Nu er hele Bibelen – igennem fem dramatiske bind – gengivet i den japanske manga-tegneserie-stil. Tegneserierne giver historierne den saft og kraft, drama og intensitet, de fortjener. Samtidig ligger de tæt op ad originalteksten og er en let tilgængelig måde at læse de gamle tekster på – både for børn og unge og for voksne!

49,95

Forfatter: Oversat af Mette Holm
Illustrator: Ryo Azumi
Sidetal: 288 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-733-3
Mål: 14 x 22 cm.
Udgave: 2013

Anmeldelse

Kim Schou, Kristeligt Dagblad:

"Skal man beskrive serien i tre ord, må det første være larmende!!!! (med mindst fire udråbstegn), det andet hæsblæsende, og det tredje: velkommen. For der findes ikke noget helt tilsvarende ... Her er en bibel, man kan stikke i hænderne på en 10-årig og forvente, at den bliver læst ... Hver side er forsynet med kapitel- og vershenvisninger til originalteksten, så bibelbegynderen kan læse videre i den ”rigtige” bibel. Bag i mangaerne findes gode og overskueliggørende stamtræer og landkort. Japanolog Mette Holms oversættelse byder på fejlfrit og flydende dansk i de små talebobler."

Helle Brink, Roskilde Stiftsblad:

"Som tegneserie og med direkte tale bliver fortællingerne levende og dramatiske på en måde, som tiltaler de unge læsere. Handlingen holder sig tæt til det bibelske forlæg, og bøgerne egner sig fint til både undervisning og lystlæsning".

Theodor og Laurits Boile Nielsen (skoleelever på 11 år), Kirken Underviser:

" ... en rigtig god bog, hvor man lærer noget om kristendommen ... flotte illustrationer – tegnet i den japanske mangastil, som egner sig fantastisk til Bibelens handling ... Hvis et barn på 10-14 år skal vide noget om Bibelen, vil vi varmt anbefale Manga-serien."

Maria Legarth, Tro & Mission:

"Tegneserien er tekstnær med bibelcitater i boblerne og henvisninger til de vers, handlingen er taget fra. Både tegninger og tekst holder sig tæt til de bibelske tekster og deres budskab. Det giver bogen dybde og tyngde."

Josua Christensen, Udfordringen:

"Mangatraditionen tro leveres historierne om Det Gamle Testamentes profeter i stærke farver, med paw-wau-effekter og dynamiske linjer. Der er action på alle sider og for alle pengene."