Møder med Gud

Bibelselskabets Håndbibliotek

Møder med Gud er en guide til det vigtigste i Bibelen. Bogen viser, at de bibelske tekster handler om møder med Gud. Om at Gud på forskellige måder kommer mennesker i møde. Forfatteren argumenterer for, at dette møde kan hjælpe os til at forstå os selv og vores rolle i verden.

Bogen introducerer læseren til både berømte og mindre kendte tekster ved at udvælge det allervigtigste. Læs den som en teologisk indgang til det bibelske univers.

Udgivet som en del af Bibelselskabets Håndbibliotek.

Findes også som e-bog.

 

119,95

Forfatter: Jesper Tang Nielsen
Sidetal: 148 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-231-5
Mål: 11,6 x 19 cm

Jesper Tang Nielsen (f. 1971) er cand.theol. og ph.d. med forskningsspeciale i Johannesevangeliet. Fra 2003 til 2020 ansat på Københavns Universitet. Bidragyder til flere bøger og forfatter til en lang række artikler om Det Nye Testamente og Bibelens aktualitet i dag, senest medredaktør på ”Bibelske konfigurationer i kunst og kultur” (2021). Siden 2020 valgmenighedspræst i Vartov og Københavns Valgmenighed.

Anmeldelser

Søren Holst, Kirke.dk:

"... et respektindgydende stykke formidlingsarbejde ... Hvis man vil have en kortfattet og letlæselig, videnskabeligt baseret introduktion til indholdet i hele Bibelen, så er denne bog den bedste man kan købe for penge i en dansk boghandel."

Karsten Møller Hansen, Kristeligt Dagblad:

"God bogidé … skarp teologi … Jesper Tang Nielsen har skrevet en vidende, læsevenlig og inspirerende bog." Fire stjerner

Finn Feilan, Præsten (Præsteforeningens Blad):

"Jesper Tang Nielsen har skrevet en vægtig bog ... Der er enorme mængder af viden komprimeret i Bibelselskabets Håndbiblioteks meget begrænsede format. Det er en fornøjelse at læse Jesper Tang Nielsens dygtige formuleringer ... Jesper Tang Nielsen gør gældende, at Bibelens virkningshistorie i vestlig kultur er så omfattende, at det ikke er muligt at forstå sig selv som menneske uden at forholde sig til Bibelens beskrivelser af møder med Gud."

Peter Holm Rasmussen, lektørudtalelse:

"En bog der er lige til at gå til for alle nysgerrige og tillige så propfuld med viden, at der er noget at hente for de teologisk velbevandrede og vante studiegrupper. Tang Nielsen skriver så man rives med og pointerne er skarpt og velformuleret sat op."

Martin Friis, Tidsskriftet Arken:

"Tang Nielsen er en glimrende formidler, der på de forhåndenværende sider formår at gøre et stort og vidtfavnende emne både lettilgængeligt og fængende. Bogen er både velstruktureret og velskrevet."