Pralbønner for uimodståelige

De populære pralbønner er tilbage

Hanne Jul Jakobsens uforlignelige pralbønner kommer nu i den uimodståelige toer. Læs den og lær dig selv bedre at kende.

Menneskenes børn har brug for bøn. Vi vader alle sammen lidt klodsede og ubetænksomt rundt i verden. Vi døjer med hver vores, vi bøvler med at holde os selv og hinanden ud. Vi har fået stablet forskellige liv på benene efter bedste evne, vi yder vores bedste, men fejler også konstant i den bestræbelse. Vi har hver især fået etableret nogle spøjse rytmer, former og farver og når vi sådan stiller det frem kan ikke alting tåle dagens lys.

Med omsorg, humor og kærlighed til medmennesket har Hanne Jul Jakobsen begået bønner for og til os alle sammen. Hun ser lige igennem det moderne menneske og rækker os den velsignelse at der er plads til hvert et skrøbeligt, selvsikkert og selvbedragerisk liv – ja, livet, som vi bedst kender det.

199,95

Forfatter: Hanne Jul Jakobsen
Indbinding: Hæftet
Forlag: Eksistensen
Varenummer: 978-87-410-0788-5

Hanne Jul Jakobsen (f. 1975), cand.theol. fra Aarhus Universitet og sognepræst i Møllevangskirken. Har tidligere udgivet Pralbønner for forbigående (Eksistensen, 2018), der nu er i 3. oplag.