Tobias & Trine finder brød og fisk i kirken

Essentielle emner ud fra et kristent perspektiv for de 3-8-årige

Trine håber, at der er slik i præstens kuffert, og er det ikke fiskefrikadeller, Tobias kan dufte? Til børnegudstjenesten fortæller præsten en historie fra Bibelen, der sætter gang i en skattejagt. Den handler om en dreng og hans lille madpakke. Bare tvillingerne også selv når at få mad.

Tobias & Trine finder brød og fisk i kirken indgår i serien Tobias & Trine, som er små bøger, der formidler kristne budskaber, højtider og traditioner i børnehøjde. Bøgerne er skrevet af forfatter, journalist og foredragsholder Malene Fenger-Grøndahl, mens den erfarne illustrator Jesper Tom-Petersen står bag tegningerne. Serien er velegnet til børn fra 3-8 år.

24,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl
Illustrator: Jesper Tom-Petersen
Sidetal: 24 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-254-4
Mål: 10 x 11 cm.
Opslag: Tobias og Trine finder brød og fisk i kirken

Birgit Bidstrup Jørgensen, Katolskliv.dk:

"... levende illustreret af børnebogsillustratoren Jesper Tom-Petersen, der virkelig forstår at lade sine tegninger supplere teksten som en ekstra dimension af fortællingen ... Formidling af stof om kirke og tro til børn kræver indlevelse i børns sprog, forestillingsverden, fantasi og tankegang, og det mestrer Malene Fenger-Grøndahl på en overbevisende og aldeles underholdende måde, også for den voksne læser ... sund forkyndelse, der virkelig er i børnehøjde."