Tobias & Trine tænder adventskransen

Essentielle emner ud fra et kristent perspektiv for de 3-8-årige

Selvom far bakser med julekassen, er det ikke jul helt endnu, siger mor. Tvillingerne Tobias og Trine kan næsten ikke vente, men det hjælper lidt, at de i dag kan tænde det første lys i adventskransen – både derhjemme og i kirken.

Tobias & Trine finder tænder adventskransen indgår i serien Tobias & Trine, som er små bøger, der formidler kristne budskaber, højtider og traditioner i børnehøjde. Bøgerne er skrevet af forfatter, journalist og foredragsholder Malene Fenger-Grøndahl, mens den erfarne illustrator Jesper Tom-Petersen står bag tegningerne. Serien er velegnet til børn fra 3-8 år.

24,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl
Illustrator: Jesper Tom-Petersen
Sidetal: 24 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-257-5
Mål: 10 x 11 cm.
Opslag: Tobias og Trine tænder adventskransen

Birgit Bidstrup Jørgensen, Katolskliv.dk:

"... levende illustreret af børnebogsillustratoren Jesper Tom-Petersen, der virkelig forstår at lade sine tegninger supplere teksten som en ekstra dimension af fortællingen ... Formidling af stof om kirke og tro til børn kræver indlevelse i børns sprog, forestillingsverden, fantasi og tankegang, og det mestrer Malene Fenger-Grøndahl på en overbevisende og aldeles underholdende måde, også for den voksne læser ... sund forkyndelse, der virkelig er i børnehøjde."