Tobias & Trine lærer fadervor af oldefar

Essentielle emner ud fra et kristent perspektiv for de 3-8-årige

Oldefar er meget gammel, og han husker ikke så godt. Men tvillingerne Tobias og Trine synes alligevel, det er hyggeligt at besøge ham. De drikker sodavand og får et kram – og så lærer de at bede en bøn, som er god at kunne. Den er lidt svær, men alle kan bede fadervor, siger oldefar.

Tobias & Trine lærer fadervor af oldefar indgår i serien Tobias & Trine, som er små bøger, der formidler kristne budskaber, højtider og traditioner i børnehøjde. Bøgerne er skrevet af forfatter, journalist og foredragsholder Malene Fenger-Grøndahl, mens den erfarne illustrator Jesper Tom-Petersen står bag tegningerne. Serien er velegnet til børn fra 3-8 år.

24,95

Forfatter: Malene Fenger-Grøndahl
Illustrator: Jesper Tom-Petersen
Sidetal: 24 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-255-1
Mål: 10 x 11 cm.
Opslag: Tobias og Trine lærer fadervor af oldefar

Birgit Bidstrup Jørgensen, Katolskliv.dk:

"... levende illustreret af børnebogsillustratoren Jesper Tom-Petersen, der virkelig forstår at lade sine tegninger supplere teksten som en ekstra dimension af fortællingen ... Formidling af stof om kirke og tro til børn kræver indlevelse i børns sprog, forestillingsverden, fantasi og tankegang, og det mestrer Malene Fenger-Grøndahl på en overbevisende og aldeles underholdende måde, også for den voksne læser ... sund forkyndelse, der virkelig er i børnehøjde."