Marianne Iben Hansen og Peter Bay Alexendersen. Foto: Carsten Lundager.
"Guds ABC" er skrevet med gejst og humor af Marianne Iben Hansen og livfuldt illustreret af Peter Bay Alexandersen. Foto: Carsten Lundager.

09.04.2019 Pressemeddelelse

Adam og Eva får rim og rytme i ny ABC

Den 11. april udkommer Guds ABC – en ny poetisk og humoristisk gendigtning af Bibelens første kapitler

Guds ABC tager dig på rundtur i alfabetet og fortæller samtidig om altings skabelse, de første mennesker på jorden og det forbudte træ, der begynder med K.

Bogen er skrevet af forfatter Marianne Iben Hansen, som er kendt for sine billedbøger med rim og rap, for eksempel Axel elsker biler. I Guds ABC opruller hun de store eksistentielle temaer om godt og ondt, Gud og menneske, liv og død. Alt sammen med energi, rytme og et glimt i øjet. Marianne Iben Hansen siger om arbejdet med bogen:

”Det var vidunderligt at beskrive Guds skaberglæde og den kærlighed, der bruser over i tusindvis af arter og former og farver. Jeg håber, at bogen kan være med til at åbne de gamle fine historier og mysteriet i skaberværket for andre, som den har gjort for mig selv.”

Illustrator Peter Bay Alexandersen har med stor indlevelse lagt fantasi og farver til de bibelske fortællinger. I 2016 modtog han Blixen-prisen som årets illustrator.

Guds ABC er en oplagt dåbs- eller fødselsdagsgave. Også god til folkeskolens små klasser. Der er mange timers hyggeligt, lærerigt og meningsfuldt samvær forude.

Guds ABC

En poetisk og humoristisk gendigtning af Bibelens første kapitler
Guds ABC
229,95

Forfatter: Marianne Iben Hansen
Illustrator: Peter Bay Alexandersen
Sidetal: 64 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-915-3
Mål: 20 x 27 cm.