Pige har modtaget Myldremalebibelen i Julehjælp. Foto: Levi Giversen/Rune Hansen
Frelsens Hær tilbød alle, der modtog Julehjælpen, et eksemplar af enten Den Nye Aftale, MyldreBibelen til børn eller Bjarne Reuters genfortælling af juleevangeliet, En nat i Betlehem. Foto: Levi Giversen/Rune Hansen

05.04.2019 Synne Garff, international chef

Vi mangler bibler til Julehjælpen

Der er længe til jul. For nogle vil det derfor være trættende at høre om julen allerede nu, men der er en opbyggelig historie at fortælle, lige her fra Danmark. En historie, der også angår udsatte mennesker i det område, hvor du bor

Kort og godt, denne artikel er skrevet for at høre, om du vil hjælpe os med at gentage en succes! I december måned donerede Bibelselskabet 2000 bøger til Frelsens Hærs Julehjælp i København. Det betød, at børn og voksne i alle aldre modtog Det Nye Testamente og bibelformidlinger. 

Opstandelseshåb til jul

Arrangørerne kom i kontakt med knap 1.400 familier i løbet af uddelingsdagene. Programchef i Frelsens Hær, Steven Thomas, oplever, at der er stor efterspørgsel på Bibelen og han ved, at den gør en forskel i menneskers liv. Alligevel er han overrasket over, hvor stor interesse der blev udvist biblerne: ”Det var fantastisk at opleve. Mange blev rørt over at få en bibel, og vi ved, at det for mange var deres første bibel. Vi er meget glade og taknemmelige over den flotte donation, vi har fået fra Bibelselskabet.”

Helt præcist donerede Bibelselskabet 1000 eksemplarer af Den Nye Aftale, 500 stk. af Myldrebibelen til børnene og 500 eksemplarer af Bjarne Reuters genfortælling af juleevangeliet, En nat i Betlehem, som er god til højtlæsning for børn.

Ulla Nielson uddeler bibler til Frelsens Hær. Foto: Levi Giversen/Rune Hansen
Ulla Nielson fra Frelsens Hær delte ud af donationen fra Bibelselskabet. ”Der kommer rigtig mange i dag, og det er vi meget glade for. Bøgerne er populære; vi deler især godt ud af Bjarne Reuters genfortælling af juleevangeliet”, fortæller hun. Foto: Levi Giversen/Rune Hansen

Hjælp os med at gentage succesen

”Vi skal hjem og læse i den i aften”, fortalte en far til to små på henholdsvis 1 og 3 år. En kvinde i 50’erne udtrykte det således: ”Nu har jeg en ny bibel, den, jeg fik af mine forældre for mange år siden, er faldefærdig.”

Frelsens Hær har netop spurgt, om vi vil donere flere bibler i forbindelse med Julehjælpen til december, så danskere i andre dele af Danmark også kan få glæde af verdens bedste fortællinger. Det vil vi meget gerne, men vi kan ikke gøre det uden dig. Der er otte måneder til uddelingen og meget skal koordineres, hvis det skal lykkes igen. Derfor tillader vi os at henvende os allerede nu. På forhånd tusind tak for din støtte.

Rigtig god påske!

Julehjælp kurv. Grafik: Ann Degen

Hvad er Julehjælpen?

Julehjælpen består af et gavekort til (jule)indkøb i enten Netto, Føtex eller Bilka, legobokse til børnene, gratis fodboldbilletter og muligheden for at få gratis madvarer.

Det er selvfølgelig frivilligt, om man vil modtage en bibel.

Kampagnen er et samarbejde mellem Bibelselskabet og Frelsens Hær

Påskefår. Illustration: Anna Tøjner

Husk, at du kan få fradrag!

Du kan få skattefradrag for gaver på op til kr. 16.300 pr. år (2019-satser). Bibelselskabet skal blot have dit CPR-nummer.

Skulle der komme flere midler ind, end der er behov for til Frelsens Hær, går midlerne til udsatte grupper som fængslede, prostituerede, hjemløse, asylansøgere og flygtninge samt bibelarbejdet i Danmark.