Familiebibelen

19.04.2023

En skræddersyet bibel til brudeparret

”Bibelen giver os mange ord til det gode liv, og den sætter fokus på, hvad kærlighed er.” Med Familiebibelen får brudeparret en skræddersyet bibel med et rigt bonusmateriale og ord der er værd at leve på – sammen.

En bibeludgave til enhver smag. Det er, hvad generalsekretær Johannes Baun kalder de seks nye udgaver af Bibelen, der udkom op til påske.

En ny Familiebibel er blandt de nye udgaver af Bibelen. Den er designet af Henriette Mørk, der har givet Bibelen et på en gang moderne og romantisk udtryk. Den er indbundet i fast bind med kraftigt papirovertræk og smukt solstrålemotiv.

Familiebibelen rummer et rigt bonusmateriale med et udvalg af de bedste vers fra Bibelen om sammenhold og kærlighed og giver mulighed for at gøre Bibelen personlig med plads til navne, minder fra bryllupsdagen, stamtræ og familiens mærkedage. Dertil rummer Familiebibelen naturligvis den autoriserede oversættelse af Bibelen.

Bagerst i Familiebibelen findes en række ordforklaringer, en oversigt over forkortelser, en række kort til Bibelen og et efterord, som er forfattet af psykolog Annette Due Madsen og psykiater Jørgen Due Madsen. Her sender de en kærlig hilsen til brudeparret og en opfordring til at læse sammen i Bibelen:

”Bibelen giver os mange ord til det gode liv, og den sætter fokus på, hvad kærlighed er. Bibelen kan låne os ord til livets og ægteskabets bakker og bølgedale,” siger Annette Due Madsen. Jørgen Due Madsen uddyber: ”At læse noget sammen kan ofte hjælpe til at lære hinanden at kende, afklare værdier, håb og tro. I Salmernes Bog kan man måske genkende samlivet i glæde og sorg, vrede og taknemmelighed. Og vi kan læne os ind i Bibelens ord om, at Guds nåde er ny hver morgen, når vi ikke altid synes, at vi selv slår til. Dét er ord, der er værd at leve på – sammen.”

Familiebibelen er skabt som en unik gave til nutidens brudepar og moderne familier. Køb den her i Bibelselskabets netbutik.

Se opslag fra bogen

Familiebibelen
Familiebibelen

Familiebibelen

Den oplagte gave til brudeparret. Kan personliggøres med stamtræ og minder fra den store dag
Familiebibelen 2023
349,95

Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-300-8
Mål: 14 x 18,50 cm.
Udgave: 3. udgave
Andet: Med 1 læsebånd