Kirkeåret - syv profilhæfter

22.10.2020 Pressemeddelelse

Find vej i kirkeåret med ny guide

Nu udvider Bibelselskabets serie af små ”profilhæfter” med en udgivelse om kirkeåret

I Kirkeåret – En rytme for troen giver sognepræst Flemming Baatz Kristensen en kort introduktion til kirkeårets mange hemmeligheder. Han forklarer om dets tilblivelse og opbygning og viser samtidig, at kirkeåret har potentiale til at skabe en rytme for troen.

Kirkeåret er en årskalender, der henter kraft og betydning langt tilbage i tid, og som fortsat påvirker os i dag. Man møder det ved folkekirkens gudstjeneste – i salmer og liturgiske farver, i bønner og læsninger fra Bibelen – ligesom det giver os flere af vores ferier. Hæftet er en nyttig guide hele vejen rundt om kirkeåret.

Om forfatteren

Flemming Baatz Kristensen (f. 1953) er sognepræst i Sct. Pauls Kirke i Aarhus. Han har beskæftiget sig indgående med kirkeåret gennem mange år. Tidligere i år udkom andet bind i hans tobindsværk På pilgrimsrejse i kirkeåret (2019 og 2020).

Læs interview med Flemming Baatz Kristensen

Om serien

Bibelselskabets profilhæfter kan erhverves for kr. 20,00. Ved køb af minimum 10 stk. gives en rabat på 20 %. Hæfterne er tænkt til fx uddeling i kirken og til kirkernes våbenhuse. Serien rummer også Smag på Bibelen, Bøn, Bibelske navne, Påsken, Gudstjenesten og Luther.

Kirkeåret - En rytme for troen

En nyttig guide til kirkeåret
kirkeåret
20,00

Forfatter: Flemming Baatz Kristensen
Sidetal: 16 sider
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-182-0
Mål: 10,5 cm x 14,8 cm