Decemberhygge med børn

28.11.2018 Af Bibelselskabet

Tre idéer til decemberhygge med børnene

Skal der være lidt ekstra hygge i klassen eller derhjemme i december? Her er tre gode idéer til, hvordan hyggen kan brede sig både for de små og de lidt større

Julespil

Vejen til Betlehem som brætspil

Der er folketælling i verden. Derfor skal Maria og Josef rejse hele den lange vej fra deres by, Nazaret, til Betlehem, som ligger mange kilometer væk. På vejen møder de nogle forhindringer. Se, hvem der først kan føre Maria og Josef sikkert til Betlehem! Aldersgruppe: ca. 6-10 år.

Download pdf her (print i A3-format)

De Mindstes Bibel, maleark, jul

Farvelæg Maria og Jesusbarnet

I mange klasser er det en tradition med højtlæsning i december. Lad børnene farvelægge dette fine julemotiv fra De Mindstes Bibel, mens de lytter til en god julefortælling. Aldersgruppe: ca. 6-9 år.

Download maleark her (print i A4-format)

Profetkort

Lær Bibelens personer at kende med Profetkort

Profetkort er et kortspil, hvor eleverne på samme tid kan arbejde med bibelske fortællinger og more sig gevaldigt. Konceptet er enkelt: 40 bibelske personer har hver sit kort og en talværdi i kategorierne tro, bibelscore, berømmelse og alder. De fleste kort er stærke i én kategori, men svage i en anden. Derfor skal eleven med udspillet tænke sig godt om, inden der vælges kategori. Du kan downloade en gratis undervisningsvejeldning her. Aldersgruppe: ca. 9-13 år.

Lige nu JULERABAT: Køb Profetkort her

Profetkort

Lær Bibelen at kende gennem et underholdende kortspil
profetkort
99,95

Forfatter: Birgitte Krogh og Sidsel Leth Svensson
Illustrator: Marie Dyekjær Eriksen
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-679-4
Mål: 7 x 11 cm