Bibelfortællinger på SAT-7. Foto: SAT-7
"Mit håb er, at de børn, der ser showet, vil huske fortællingerne, og at de vil lære Jesus at kende." Sådan siger Mironas Leys, der er instruktør og producent på programmet Bibelfortællinger, der bliver sendt på SAT-7. Foto: SAT-7

25.11.2019 Birgitte Stoklund Larsen, generalsekretær i Bibelselskabet & Kurt Johansen, SAT-7 Europa

SAT-7 formidler Bibelen kreativt og fornyende

SAT-7 producerer kristent tv til mennesker i Mellemøsten og Nordafrika. Børneprogrammerne rækker ud til de millioner af børn, der har oplevet vold, krig og flugt.

Børnene har ikke kun brug for mad, medicin og husly, men også omsorg for sjælen. Det kan verdens mest inspirerende fortællinger give dem. Det unikke ved SAT-7 er, at stationens programmer formidler Bibelen i de områder, hvor man ikke kan få bøgernes bog frem på klassisk vis. SAT-7 sender programmer til børn, som skaber glæde og introducerer dem for evangeliets budskab på en enkel og kreativ måde i shows, quizzer og animationsfilm.

 Det unikke ved SAT-7 er, at stationens programmer formidler Bibelen i de områder, hvor man ikke kan få bøgernes bog frem på klassisk vis.

Bibelprogrammer følges af millioner af børn

SAT-7 har fundet en formidlingsform, der er legende let, hvilket er langt mere krævende end at formidle langt, tungt og kompliceret. Det er også lettere sagt end gjort. Men at SAT-7 kan noget særligt her, har tv-stationen vist igennem utallige programmer.

Bibelprogrammerne på SAT-7’s børnekanal SAT-7 KIDS bliver fulgt af millioner af børn i Mellemøsten og Nordafrika, og SAT-7 modtager mange henvendelser fra begejstrede seere. Som en egyptisk mor skrev: ”Jeg vil gerne takke for nogle vidunderlige programmer. Når vores børn er i selskab med jer, oplever vi virkelig, at de er trygge. Jeres kanal er den eneste, som jeg trygt overlader min datter til, når jeg har travlt.”

Håndlavede rekvisitter til Bibelfortællinger. SAT-7
Alle rekvisitterne er håndlavede særligt til den miniatureverden, der udgør Bibelfortællingers univers. Foto: SAT-7

Men der er hårdt brug for økonomisk hjælp, hvis SAT-7 fortsat skal kunne sende til regionens udsatte børn. Vi takker jer for at være med til at nå målet med jeres donationer.