SAT-7 KIDS appelsindame. Foto: SAT-7
SAT-7 KIDS er den første og eneste arabisksprogede kristne tv-kanal, der alene retter sig mod unge. I alt ser 5,6 millioner SAT-7 KIDS i hele kanalens sendeområde. Foto: SAT-7

SAT-7

SAT-7 KIDS giver håb til børn og unge

Unge tv-værter inspirerer til tro og nyt liv i en region, der er præget af fattigdom, politisk ustabilitet og ulighed

SAT-7 KIDS er den første og eneste arabisksprogede kristne tv-kanal, der alene retter sig mod unge. Hver dag når den millioner af børn og unge i hele sendeområdet, og mange børn, unge og forældre kontakter kanalen og fortæller, hvilken forskel de gør i deres liv – blandt andet i Egypten.

Det siger seerne om SAT-7 KIDS

En mor, Egypten
”Jeg vil gerne fortælle jer, at denne tv-kanal er vidunderlig, fordi den hjælper børn i deres hverdagsliv og med at klare de problemer, de møder. Jeg kendte den ikke før, men min søster, der bor i USA, anbefalede den til mit barn – og hun havde ret! Det er en fantastisk og interessant kanal, som underviser børnene på en måde, de kan forstå. Mit barn ser nu SAT-7 KIDS hver dag og nyder mange af programmerne.”

Fady, far til 3-årig, Egypten
”I vores kultur underviser vi børn fra en meget ung alder. Vi giver unge frihed til at træffe deres egne valg, når de er 20 eller 30 år. Men mens de er børn, vil vi gerne give dem et fundament. Her passer SAT-7 KIDS perfekt, fordi det er trygt, og der er ingen grimme ord eller handlinger. Her kan min søn lære om kristendommen, fra han er helt lille.”

Lina, ung kvinde, Egypten
”Jeg har set SAT-7, siden jeg var otte år gammel. I er min anden familie; I fortæller mig om Jesus, da min familie ikke kunne, fordi de havde for travlt. Ingen ord kan udtrykke min kærlighed til jer og den forskel, I har gjort i mit liv.”

 

SAT-7 KIDS

SAT-7 KIDS programmer er populære

My School, SAT-7 KIDS’ program for børn mellem 5 og 11 år, bliver set af 1,5 millioner arabiske seere hver dag, viser en IPSOS-måling udført for SAT-7. I alt 5,6 millioner ser SAT-7 KIDS i hele kanalens sendeområde. 80 % af forældrene, der har deltaget i undersøgelsen, siger, at deres børn har stor glæde af at se udsendelserne.

SAT-7 lovsang på persisk

Lovsang på persisk

For engelsksprogede er det normalt ikke svært at finde fællesskaber, hvor der synges lovsang. Det er til gengæld sværere at finde på andre sprog. Derfor har SAT-7 PARS startet Heavenly Worship, hvor der synges lovsange på persisk hver uge – live. ”Vi sørger for, at teksterne kommer på skærmen, så seerne inviteres til at synge med,” fortæller producer Mostafa Keshavarz, der også fortæller, at han ofte kontaktes af seere, der udtrykker glæde over programmet.

SAT-7 ARABIC om kærlighed

Nyt program om kærlighed i ægteskabet

I love you. Sådan hedder et nyt program på SAT-7 ARABIC, som fokuserer på, hvordan ægtepar udvikler kærligheden i deres forhold. ”I dag bliver ordene ’jeg elsker dig’ ofte misbrugt,” fortæller producer Andrew Gamal. ”Gennem digte og drama, inspireret af Bibelen, vil vi vise værdien af sand kærlighed, og hvordan par kan nyde den.”

SAT-7 TÜRK logo

Flere og flere tyrkere ser SAT-7

I 2018 voksede antallet af tyrkiske seere, der ser kanalens liveprogrammer, eksplosivt med 200 procent. De bringes også på Facebook og YouTube, og seerne kontakter også teamet bag programmerne via e-mail og WhatsApp, der anvendes til gruppechats, billeder, lyd og videosamtaler. Hele 55 millioner tyrkere har nu mulighed for at se SAT-7 TÜRK.