Den Nye Aftale 2020

Det Nye Testamente på nudansk

Her er historien om Jesus Kristus og om kristendommens begyndelse, som den bliver fortalt i Bibelen. Det er på én gang religiøse og eksistentielle grund- fortællinger og vigtig kulturarv. Her kan man læse og blive klogere på sig selv, på vores kultur og på den store fortælling om Gud og mennesker.  

Den Nye Aftale 2020 er Det Nye Testamente i en nudansk oversættelse. Det er eksperter, der har oversat teksten fra græsk og bearbejdet den til moderne dansk med fokus på flow og forståelighed. 

Bibelselskabets nudanske udgave af Det Nye Testamente er siden udgivelsen af første udgave i 2007 blevet en rigtig nyklassiker. Denne udgave rummer en række justeringer og følger teksten fra Bibelen 2020, 2. udgave 2020.

Bagest i bogen er der desuden oversigter over de mest kendte og centrale tekster i Den Nye Aftale og ideer til, hvor man kan begynde sin læsning.

199,95

Sidetal: 432 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-170-7
Mål: 14,3 x 20,9

Anni L. Albæk, Netavisen Pio:

"Den Nye Aftale 2020 er en gave til den læser, der kender ordlyden i søvne. Og samtidig er det en glæde for den nye læser, der åbner bogen for første gang. Der er steder, der undervejs sandsynligvis vil overraske og oplyse, men også steder der vil forfærde og provokere. Og der er brug for det hele"