Det Nye Testamente som lydbog på USB

Det Nye Testamente som lydbog indtalt af seks kendte skuespillere

Det Nye Testamente som lydbog på USB, udformet som en bog i miniformat. En enkel måde at overføre Det Nye Testamente som lyd til computeren og bærbare musikafspillere. Teksten er indtalt af seks kendte skuespillere: Paul Hüttel, Henrik Koefoed, Sofie Gråbøl, Lotte Andersen, Lars Mikkelsen, Ellen Hillingsø.

Indholdet er det samme som på CD-boxen Det Nye Testamente på CD.

229,95

Forlag: Bibelselskabet
Materiale: USB-stick
Varenummer: 978-87-7523-683-1

Lars Mikkelsen (f. 1964) er uddannet fra Statens Teaterskole i 1995. Han er kendt fra bl.a. Krøniken, Forbrydelsen, En kærlighedshistorie samt en lang række teaterstykker. Ved Årets Reumert i 2011 modtog han Bikubens Hæderspris.Sofie Gråbøl (f. 1968) er autodidakt skuespiller. Hun startede karrieren tidligt og har bl.a. medvirket i filmene Barndommens gade, Nattevagten og Lad de små børn samt været kvindelig hovedrolle i tv-serierne Nikolaj og Julie, Forbrydelsen og Forbrydelsen 2.Henrik Koefoed (f. 1955) er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole i 1980. Han har medvirket i adskillige forestillinger på Det Kongelige Teater. Desuden er han kendt fra komikerkvartetten Ørkenens Sønner.Lotte Andersen (f. 1963) er autodidakt skuespiller, sanger og manuskriptforfatter. Hun debuterede på Dr. Dante i 1984 og har siden medvirket i talrige forestillinger samme sted. Hun er bl.a. også kendt fra filmen Oh Happy Day og tv-serien Strisser på SamsøPaul Hüttel (f. 1935) er uddannet fra Odense Teaters Elevskole i 1963. Han er bl.a. kendt fra Matador samt fra julekalenderne Alletiders Jul, Alletiders Nisse og Alletiders Julemand. Paul Hüttel var fra 1971-1990 tilknyttet Det Kongelige Teater.Ellen Hillingsø (f. 1967) er uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 1994. Hun har bl.a. medvirket i filmene Sekten, Mifunes sidste sang og Allegro samt tv-serierne Livvagterne, Absalons hemmelighed og Charlot og Charlotte.Anmeldelser

Henrik Dreboldt, Berlingske Tidende:”Bibelen til iPod-generationen... Er man træt af at høre de samme pop-sange på sin bærbare musikafspiller, så er der håb forude."Århus Stiftsblad:”Ideen er, at stemmernes forskellighed skal afspejle, at Det Nye Testamente selv består af flere stemmer... og ideen virker, for de forskellige stemmer giver forskelligt liv til ordene uden at overfortolke.”