Min tro og mig

Kristendommen ifølge … Lotte Heise

I bogen fortæller Lotte Heise om barndommen, der var med til at forme troen, om den guddommelige musik og salmerne og om vigtigheden af medmenneskelighed og smil.

Lotte Heise er sin egen, og det er hendes tro også. Som barn fandt hun tryghed hos den gamle, hvidskæggede mand oppe i himlen, og det er stadig ham, hun beder til, når hun – eller andre – har brug for hjælp.
Men siden barndommen er der kommet flere ord og tanker til. Hendes tro er en levende størrelse, der henter sit indhold mange steder, og hun er ikke optaget af, hvad andre synes er rigtigt. Hun er i det hele taget modstander af rigide systemer og fordomme; begge dele forhindrer os i at få øje på hinanden.

130,00

Forfatter: Lotte Heise
Sidetal: 116 sider
Indbinding: Hæftet
Forlag: Eksistensen
Varenummer: 978-87-410-0844-8

Lotte Heise (f.1959) er forfatter, foredragsholder og tidligere fotomodel. Hun blev for alvor kendt for sine one-woman shows, der tog kvinden og manden under kærlig og fast behandling. De seneste år har hun lavet radioprogrammer på Danmarks Radio om klassisk musik. Lotte Heise har været skribent på aviser og ugeblade og udgivet en række bøger om parforhold og klassisk musik.