Skam

Psykolog Krista Korsholm Bojesen stiller skarpt på begrebet skam

Bogen er udsolgt, men kan købes som e-bog her.

Hvad er skam? De fleste kender følelsen, men den er svær at få hold på og at tale om.    Psykolog og skamforsker Krista Korsholm Bojesen stiller skarpt på begrebet og forklarer, hvorfor skammen fylder så meget for os moderne mennesker. I dag er det op til det enkelte menneske at bestemme, hvad der er rigtigt og forkert. Vores værdier er ikke længere kollektive, de er blevet privatiseret. Mange oplever det som en frihed, mens endnu flere føler sig skyldige og skamfulde og dermed forkerte som mennesker.    I denne bog kommer Krista Korsholm Bojesen med et personligt bud på, hvordan vi genkender og arbejder med følelsen af skam. Hun giver konkrete redskaber til at arbejde med vores værdier og blik på os selv. Det handler om at trække nåden ind. Det nådige blik er nemlig det modsatte af at skamme nogen ud.

199,95

Desværre udsolgt.

Forfatter: Krista Korsholm Bojesen
Sidetal: 204 sider.
Indbinding: Hæftet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-563-6
Mål: 13,5 x 18,7

Anmeldelse

Vibeke Sode Hjorth, Indre Missions Tidende:

"Med en forbilledlig blanding af faglig indsigt og hverdagseksempler viser hun [Krista Korsholm Bojesen, red.], hvordan skam nærmest er blevet grundfølelsen for mange af os ... en fantastisk sjælesorgsbog ... bogen er nærmest nødvendig læsning for os, der jævnligt taler med eller forkynder for andre om de svære ting i livet."

Merete Trap, lektørudtalelse:

"Bogen formidler og forklarer begrebet skam på en enkel og klar måde, og er skrevet i et lettilgængeligt sprog. Bogen sætter begrebet ind i et kristent perspektiv, dog uden at virke prædikende."