Undervisningsvejledning til Manga Messias og Manga Metamorfose

Grydeklart undervisningsmateriale til 18 undervisningsforløb

De populære japanske mangategneserier er et hit blandt børn og unge i Danmark. Der er nemlig fart over feltet og visuel dramatik hele vejen igennem. Manga Messias og Manga Metamorfose genfortæller Det Nye Testamente på elevernes præmisser!

I vejledningen til de anmelderroste mangaer får du både faglig ballast og vedkommende undervis­nings­forslag. Og som introduktion udleverer japaneksperten Mette Holm nøglen til mangaens specielle træk og virkemidler.

299,95

Forfatter: Henning Nørhøj
Sidetal: 132 sider
Indbinding: Spiralryg
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-642-8

Undervisningsvejledningen til Manga Messias og Manga Metamorfose gør det endnu lettere at arbejde med Det Nye Testamente som MANGA i kristendomskundskab på mellemtrinnet.

Vejledningen indeholder et grydeklart undervisningsmateriale til 18 undervisningsforløb – 12 til Manga Messias og 6 til Manga Metamorfose. Opgaverne aktiverer og inspirerer eleverne med alt fra diskussion til rollespil og fotomanipulation, så alle sanser kommer i brug. Baggrundsmaterialet leverer de temaer og faglige begreber, der er på spil i de enkelte bibelske fortællinger og sætter dem ind i en relevant historisk kontekst.

Anmeldelser

Anette Grønholt Andersen, Fagmagasinet Børn & Bøger:

"Med den nye undervisningsvejledning er Bibelselskabets manga-serie en gave til kristendomsundervisningen ... Det er simpelthen formidling, når det er bedst! ... Gid du må få dette fantastiske materiale i hænderne, for her er en i forvejen medrivende og dramatisk historie formidlet i et medie, der i den grad illustrerer, understøtter og dramatiserer fortællingen ... Materialet kan ubetinget anbefales ... Kvalitet helt igennem."