En taxachauffør drømte om at køre rundt i en lækker bil. “Åh, hvem der dog havde en lækker bil!” sagde han hele tiden til sig selv. Og hvad gør sådan en taxachauffør, der ikke helt har penge nok? Nemlig, han går til lånehajen, for hos lånehajen kan man låne penge til at købe lige det, man drømmer om. 

Men problemet er bare, at sådan en lånehaj, han skal have sine penge tilbage og lidt til. Og her er det, at det begynder at knibe for den taxachauffør, uha ja, og hvad gør man så?

Nye historier i serien Fupz’ke lignelser, hvor Kim Fupz Aakeson gendigter klassiske bibelske lignelser – her lignelsen om den gældbundne tjener.

179,95

Forfatter: Kim Fupz Aakeson
Illustrator: Lilian Brøgger
Sidetal: 40 sider.
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7232-283-4

Kim Fupz Aakeson er kendt af både børn og voksne for sine fantasifulde fortællinger, skæve humor og sproglige overskud. I serien ”Fupz’ke lignelser” har han fået til opgave at gendigte bibeltekster, nemlig nogle af Jesus’ lignelser fra Det Nye Testamente. Forfatteren har sat scenen i dagens Danmark, men fortællestruktur og temaer er hentet fra Det Nye Testamente. 

Lilian Brøgger har illustreret med overskud og fantasifuldhed. Hun står bag en perlerække af anmelderroste og prisvindende børne- og voksenbøger. Den originale bibelske tekst er gengivet bagest i bogen.