Vingeslag

Tegneserie om pinsen - tegnet og fortalt af Peter Madsen

"På alle måder en exceptionelt vellykket udgivelse" – Kristeligt DagbladVingeslag
 er sidste del i den prisbelønnede tegner og forfatter Peter Madsens trilogi om Signe og hendes oplevelse af de kristne højtider jul, påske og pinse.Drøm og virkelighed krydser hinanden i Vingeslag i en fortælling om at kæmpe for at overvinde sig selv og turde række ud efter fællesskab. I tegneserien fortæller Peter Madsen om, hvordan Signe er blevet uvenner med sin bedste veninde og må tage alene i sommerhus for at læse til eksamen. I skoven møder hun en gammel kone, som taler et underligt, fremmed sprog. Men konen leder alligevel Signe på sporet af historien om pinsen og Helligånden.

 

199,95

Forfatter: Peter Madsen
Illustrator: Peter Madsen
Sidetal: 88 sider
Indbinding: Indbundet
Forlag: Bibelselskabet
Varenummer: 978-87-7523-867-5
Mål: 21,5 x 26.0 cm.

Første gang, vi mødte Signe, var hun barn. Det var i Signes Jul. Anden gang var hun blevet omkring 11 år, da hun oplevede påsken i Rejsen til Jerusalem. I Vingeslag er omdrejningspunktet pinsen, og Signe er blevet teenager.

Peter Madsen har skrevet sine tanker om pinse og om arbejdet med bogen ned i et hæfte, som kan downloades gratis her.

CV: Peter Madsen, f. 1958, er tegner, forfatter, filmskaber og foredragsholder. Hans streg er kendt og elsket af både tegneserieentusiaster og billedglade børn og voksne. Han står bag bestsellertitler Valhalla og Troldeliv og ikke mindst Menneskesønnen. Han har modtaget en lang række priser.

Anmeldelser

Damian Arguimbau, Kristeligt Dagblad:

"Det er vanskeligt at forestille sig en smukkere eller mere oplysende bog om pinsen for unge end "Vingeslag" ... på alle måder en exceptionelt vellykket udgivelse." Seks stjerner

Erik Barkman, Weekendavisen:

"Flot og stemningsfuldt tegnet ... med en hel masse på hjerte"

Morten Halskov Jensen, lektørudtalelse:

"Mesterligt fortalt og illustreret. Du skal ikke langt ind i historien, før du fornemmer hvordan der er arbejdet grundigt med fortælling. Illustrationerne udstråler en helt særlig varme, der gennemsyrer hele værket. Snyd ikke dig selv for Peter Madsens noter."

Berti Stravonsky, Serieland:

"En smuk lille sag, fyldt med eftertanke og rolighed" Fire stjerner

Maria Legarth, Tro & Mission:

"Smuk, magisk og tegninger i mange lag ... Jeg bliver betaget af historien ... Kan sætte pinseunderet ind i en større bibelsk kontekst, skabe refleksion, eftertanke og give lyst til at dykke mere ned i det."

Kristina Hermansen, Præsteforeningens Blad:

"Med sikre, kraftfulde streger fører Peter Madsen os afsted ind i sin magiske verden, hvor han binder flere af Biblens fortællinger om Helligånden, pinsen, Babelstårnet og Moses' stentavler sammen med pigen Signes teenageliv ...Vingeslag kan læses af alle aldre. Tegningerne sammen med de få ord formår virkelig både at smelte sammen til billeder og at vække hele følelsesregisteret hos læseren."